Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ben 3 yıl önce olsa unlost derdim ama artık açıkcası elraenn.
bu cidden doğru unlostun eski samimiyeti yok gibi soğutturdu ve tabiki en sevdiğim elraenn bir yanlışı yok sadece emek veriyor eğlendiriyor chat ile ilgilenmeye çalışıyor güzel güzel içerik çıkartıyor namık ekini çağırması gibi çok iyi yayındıBen 3 yıl önce olsa unlost derdim ama artık açıkcası elraenn.
O sözler tutulsaydı hala unlost olurdu.Hocam aynı sizin gibi düşünüyorum 3 yıl önce olsaydı unlost fakat şimdi elraen çünkü samimi geliyorlar
Hiç duymadım isminiBen Apophis derdim şahsen, muhabbeti sarıyor.
yaptığı manyak buildler ile meşhur olan adam xdBen Apophis derdim şahsen, muhabbeti sarıyor.
LoL yayıncısı, yayınları eğlenceli oluyor. İzlemenizi tavsiye ederim.Hiç duymadım ismini
Lol sarmıyor beni o yüzden görmemişim demkkiLoL yayıncısı, yayınları eğlenceli oluyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
LoL son günlerde beni de sarmıyor ancak Apophis'in muhabbeti olsun, oyun bilgisi olsun kendisine çekiyor diyebilirim.Lol sarmıyor beni o yüzden görmemişim demkki
podcast niyetine dinlenirLoL son günlerde beni de sarmıyor ancak Apophis'in muhabbeti olsun, oyun bilgisi olsun kendisine çekiyor diyebilirim.
Baktımda son zamanlarda Apex Legends oynuyormuş yayın tekrarı için abone olmak gerekiyormuş takip ettim bir sonraki yayınında bakıcamLoL son günlerde beni de sarmıyor ancak Apophis'in muhabbeti olsun, oyun bilgisi olsun kendisine çekiyor diyebilirim.
O konuda evet baya manyakBenim hala unlost uzun yayın hastasıyım yapcak bisi yok
İzlemeye başlamadan anlamzsın o zevki.galıba bı ben alısamadım su bırılerını ızlemeye . vıdeo olsa tamam ama ne bılıyım 1 oyun oynarken kı muhabbetını sende oyun oynayarakyaparsın yanı bılemedım