- Konuyu başlatan
Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Tabi olum hahahhah ya nolacadıelraenn der geçerim bro gerisi yalan![]()
Tabi olum hahahhah ya nolacadıelraenn der geçerim bro gerisi yalan![]()
diğer yayıncılar bana yapmacık gıbı gelıyorTabi olum hahahhah ya nolacadı![]()
Öyleler kanka zaten : )diğer yayıncılar bana yapmacık gıbı gelıyor![]()
Oyunu iyi oynayan yayıncılar her zaman ön planda oluyor zatenStreamer'ı (ScreaM) gerçekten seviyorum çünkü oynanış iyi, düşmanları 1 mermi / tek dokunuşla öldürmede iyi
profosyonel olarak oynayan oyuncuları izlemek banada keyif veriyoStreamer'ı (ScreaM) gerçekten seviyorum çünkü oynanış iyi, düşmanları 1 mermi / tek dokunuşla öldürmede iyi
Onu bilmiyorum, ben LoL videolarını izliyorum.Baktımda son zamanlarda Apex Legends oynuyormuş yayın tekrarı için abone olmak gerekiyormuş takip ettim bir sonraki yayınında bakıcam
Tft oynuyormu peki tft izleyebilirim ilk 3 sezonu çok fazla oynayıp izlemisimdirOnu bilmiyorum, ben LoL videolarını izliyorum.
Elraen samimi geliyor ve sarıyorBen 3 yıl önce olsa unlost derdim ama artık açıkcası elraenn.
Easter GamersTv bide bu ıkısı bana gore işlerinin en iyisiÖyleler kanka zaten : )
Düşük elo ve yüksek elo da oyun oynuyor diye biliyorum. TR serverinde.Tft oynuyormu peki tft izleyebilirim ilk 3 sezonu çok fazla oynayıp izlemisimdir
Onları izleyebilirim tft sarıyor eskiden facebookta levoyu izliodum.Düşük elo ve yüksek elo da oyun oynuyor diye biliyorum. TR serverinde.
Levonun yüksek elo maçlarını seviyordum, TFT'lerini izlemedim.Onları izleyebilirim tft sarıyor eskiden facebookta levoyu izliodum.
Ona ben de tam alışamıyorum, açıp arkada oyun oynamaya falan başlıyorum istemsizcegalıba bı ben alısamadım su bırılerını ızlemeye . vıdeo olsa tamam ama ne bılıyım 1 oyun oynarken kı muhabbetını sende oyun oynayarakyaparsın yanı bılemedım