Arap Sukru Ayrılacagım ⇆ ◁ ❚❚ ▷ ↻
Onaylı Üye
Bir zamanlar bende çok severdim adam her oyunu çekiyordu. Sonra farcry oyunu çıkmıştı onu sadece başını oynadı devam etmedi ondan sonra izlemedimBenim en sevdiğim yayıncı PintiPanda (Tuna) benim açımdan eğlenceli bol sohbetli oynamayı fazla beceremese de yine de izlemekten sıkılmadan aile içeriği ve fazla küfür etmemesi ve pandaflix ile 4-5 bölüm birden atması şahsen hoşuma gidiyor diğer yayıncılar gibi 1-2 gün de bir bölüm beklemektense pandaflix ile 4-5 bölüme hızlıca gelebiliyorum zaten 4-5. bölüme gelene kadar finale kadar yayınlamış oluyor.
Neden elraenn?
Pintipanda adamdır benimde zamanında özellikle yotuube'den takip ettiğim bi gamer bir kaç yıl kadar da yayınlarını izledim sonra singleplayer falan salınca pek izleyemedim ama kişiliğiyle karakteriyle örnek bi insanBir zamanlar bende çok severdim adam her oyunu çekiyordu. Sonra farcry oyunu çıkmıştı onu sadece başını oynadı devam etmedi ondan sonra izlemedim
Konuşması, anlatımı, çevirisi baya iyi yha adamın bilgili olduğunu anlıyorsun. Birde zeki ve oyunları mantıklı oynayınca sarıyor. Çoğu ünlü seriyi ondan izlemiştim.Pintipanda adamdır benimde zamanında özellikle yotuube'den takip ettiğim bi gamer bir kaç yıl kadar da yayınlarını izledim sonra singleplayer falan salınca pek izleyemedim ama kişiliğiyle karakteriyle örnek bi insan
Elraenn ve mete abim cok iyiElraenn sarıyor hocam boş yapmıyoradamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?