Eskiden Oyunlarda hile görünce şaşışırdık şimdi hile görmeyince şaşırıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
true that, it's annoying to play against but fun when you are the one using it. I guess it's just a guilty pleasure for people time to time to feel like the best

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
it is quite normal, in fact, the game industry is successful in anti cheating, but as the game industry develops, so do the coders :d

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
oyundan oyuna değişir bu en çok oynadığım oyun Fortnite 3 yıldır oynarım ancak karşıma 1 bile tane hile gelmedi oyunun umursamasına bağlı bir durum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aslında her oyunda hile var yalnız biz farketmiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bütün oyunlarda hile var zaten ama farkına varmıyoruz güzel oynadığını sanıyoruz aslında legit :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Oynadığım oyunlarda hile çok az görüyorum ben şahsen ama genellikle singleplayer hikaye tabanlı oyun oynadığımı da hesaba katarsak normal gibi

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben biraz yaşı olan eski bir oyuncuyum ve hiç öyle değildi. sadece internete erişim artık çok basitleşti. Yabancı oyuncular deli gibi hile kullanırlardı. biz de izlerdik. şimdi hemen hemen herkes erişebiliyor kolayca.

Üye
2 HİZMET YILI
I guess it's a way to help both the game developers and the coders when it comes to this. Game developers learn better ways to improve their anti-cheat system and coders learn to find a way around those codes set in place to ensure cheats don't work

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hİle konusunda en iyi oyun fortnite'dır bence. Fortnite hariç her oyunun hilesi var. Fortnite da beceriye kaçtığı için pek hilesi çıkmıyor heralde.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
eskiden yazılımla uğraşan pek yoktu şimdi adım başı olunca neredeyse her oyunun illa hilesi oluyor yapacak bişey yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Teknoloji ilerliyor dostum bu yüzden çok şaşırmamak lazım artık.Çünkü bir oyuna başlamadan herkes hilesini arıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eskiden adam akıllı yazılımcı yoktu olanlar da şirket çatısı altında çalışıyordu zaten böyle oyunlar üzerinde hile yapan çok tek tük insanlar vardı. artık hileler arttıkca yazılımcıların hile yapıp satma sektöründe ki parayı farkedip geçiş yaptı bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum artık hiç bir şey eskisi gibi değil ki hileler aynı kalsın

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bilgiye erişim kolaylaştıkça ister istemez yeni hilelerde çıkıyor doğal olarak.Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ben.

Üye
2 HİZMET YILI
kanka eskiden hile o kadar fazal değildi şimdi aimi iyi olana direk hile diyoruz ama yani hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...