ets2 vs dst hangisi alayım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben bayadan beri ets2 almak istiyorum fakat bir arkadaş ets 2 alma sarmaz dedi ama ben ets2 aldım sonra iade et dedi ama ben etmiyeceğim size sormak istiyorum oyun sarar mı onlineı falan nasıl

Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşım Simülasyon oyunlarını seviyorsun anlaşılan,birilerini dinleme oynamaya devam et multi sıkabilir belki arada simple takılırsın veya multi de iken kurallara dikkat ederek oynarsak konvoylara katılırsan tadından yenmez söyleyeyim ama multide tek tabanca hareket edersen sürekli bir yer den sonra sıkılacaksındır benim görüşüm budur hocam.

Üye
5 HİZMET YILI
Knk her oyunda olduğu gibi arkadaşlarla oynamak en iyisi, ets multi-player modunda harbi kamyoncu karakterine bürünüp oynarsan gerçekten çok zevkli oluyor :D diğer oyunu deneme fırsatım olmadı ama.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben çok yanlızım ya hiç arkadaşım yok 1 tane falan var oyun oynuyan oda csgo bağımlısı ve kötü biri

Üye
5 HİZMET YILI
ben çok yanlızım ya hiç arkadaşım yok 1 tane falan var oyun oynuyan oda csgo bağımlısı ve kötü biri
Knk inan benimkilerde oynamıyor, insan telefondan bile mi oyun oynamaz ya. Forumdan birilerini bul diyeceğim ama nekadar samimi olup yakınlık kurabilirsinki :/, iyi forumlar yalnız kral :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ETS2 benim için alanında tartışılmaz en iyi oyundur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ETS2 indir bence ama tek oynayınca bir süre sonra sıkıyor bu yüzden oyunu 5 10 kere yükle sil yapmışımdır :D bu gruplar falan oluyor onlardan birine katılıp konvoy falan yapmaya çalış istersen en azından eğlenceli olur az da olsa

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Knk inan benimkilerde oynamıyor, insan telefondan bile mi oyun oynamaz ya. Forumdan birilerini bul diyeceğim ama nekadar samimi olup yakınlık kurabilirsinki :/, iyi forumlar yalnız kral :(
adamsın <3
Post automatically merged:

ETS2 indir bence ama tek oynayınca bir süre sonra sıkıyor bu yüzden oyunu 5 10 kere yükle sil yapmışımdır :D bu gruplar falan oluyor onlardan birine katılıp konvoy falan yapmaya çalış istersen en azından eğlenceli olur az da olsa
ben ama bu sene bir sınava hazırlanacağım en fazla temmuz bitimine kadar oynayabilirim sonra full ders çalışacağım gruplar nasıl

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
adamsın <3
Post automatically merged:

ben ama bu sene bir sınava hazırlanacağım en fazla temmuz bitimine kadar oynayabilirim sonra full ders çalışacağım gruplar nasıl
fazla bi bilgim yok ama oynarken ara sıra denk geliyordu bana mesela aynı gruptan 3 5 kişi iki şehir arası bi teslimat alıyor herkes aynı yere olucak şekilde ve böyle konvoy halinde gidiyolar. Steamde bakarsan elbet vardır böyle gruplar

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam açık ve net söylüyorum ETS2 yerine göre aşırı FPS düşüşü sağlıyabiliyor fakat sakın iade etme gerçekten değiyor. Onlinede billdiğin gerçek gibi sürüyorsun kırmızıda geçerken yetkili görür ise Reckless Driving'ten sunucudan kickliyor. O derece bir gerçekliğe sabittir. Yok sollayayım makas atayım dersen süreli ban yersin. Ha birde aklında bulunsun hile açayım deme Perm ban yiyorsun ve kurallar gereği asla açılmıyor yeni steamde satın alman gerekli hale geliyor.. iyi forumlar.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ets2 tabiki fakat arkadaş lazım mesela ben 4 5 kişiyle birlikte online serverlere giriyorum bu arada online da aracına cok güvenip hız yapıp bilerek carpanlar var

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
suan indirmedim bile iade edeyim mi etmeyeyim mi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle ets 2 derim birsürü ses efekti var ve grafik kalitesi daha iyi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ets2 böyle soru mu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...