hocam bazı bilgilere göre mekik karın eritmede kullanabilirmekik karın eritme için uygun değil. beslenmeye dikkat edilmesi lazım bunun için beslenme programları var. Bununle beraber kardio yapılmalı. Karın eritip kas kütlesi arttırmak isteyenler ağırlık antrenmanı + kardio yapmalı
mekik yerine plank egzersizi + ip atlama en faydalı olandırhocam bazı bilgilere göre mekik karın eritmede kullanabilir
oraya yazdım hocam ama mekik de aç karna etki gösteriyor bende çok etki gösterdimekik yerine plank egzersizi + ip atlama en faydalı olandır
olabilir etkisi . Sen plank dene 1dk falan dur 2 3 set tekrarlı hatta düz yan gibi pozisyonları da dene etkisini daha çok görürsünoraya yazdım hocam ama mekik de aç karna etki gösteriyor bende çok etki gösterdi
tamamdır hocam sizin dediğini yapacağım iyi forumlar.olabilir etkisi . Sen plank dene 1dk falan dur 2 3 set tekrarlı hatta düz yan gibi pozisyonları da dene etkisini daha çok görürsün
hocam bu mesaj yazılmıştı amamekik karın eritme için uygun değil. beslenmeye dikkat edilmesi lazım bunun için beslenme programları var. Bununle beraber kardio yapılmalı. Karın eritip kas kütlesi arttırmak isteyenler ağırlık antrenmanı + kardio yapmalı
aynen öyle hocam şınav hem terletir hem göbek yağlarını hızlı eritmek için vücut çalışır bilgilendirme için saolun iyi forumlarşınav ve mekik hiç şaşmaz en iyi iki spor yapma tekniğidir göbeğini de eritirsin
uyanır uyanmaz yapılmaya gerek yok zatenKalktığı gibi aç karnına 100 mekik çekebilen varsa belirtsin ben çekemiyorum.
hocam ben çok rahat çekebiliyorum 100 değilde en az 30 dan başla çok işe yarayacaktır hocam iyi forumlarKalktığı gibi aç karnına 100 mekik çekebilen varsa belirtsin ben çekemiyorum.
Bunun yerine her gün sabah kalkıp 100 metre koşu yapsanız göbek yerine komple fit bir vücut yaparsınız.hocam ben çok rahat çekebiliyorum 100 değilde en az 30 dan başla çok işe yarayacaktır hocam iyi forumlar
2 side aynı şey hocam hepsini birlikte yaparsak güzel vücut yapılabilir iyi forumlarBunun yerine her gün sabah kalkıp 100 metre koşu yapsanız göbek yerine komple fit bir vücut yaparsınız.
hocam sıkca yapmanız lazım etkili olacağını düşünüyorumHocam 15 günde etkili olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?