kanka kedi vs alıcaksan veterinerden kimlik vs. çıkartıcan, ayrı olarak tırmalama tahtası, kum kutusu bir kaç oyuncak fln alıcan. tabi bir de en önemlisi mama. epey tutabilir yaklaşık 1600 tl flnİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
dostum köpeğim var ve şöyle özetliyim eğer yavruyken evinize gelirse hayvan bakımı için eşyaları için vs. çok para harcarsınız yaklaşık 3bin kadar bunların yanında sizin ne kadar ilgi gösterip onla vakit geçirebildiğiniz önemli eğer çok fazla boş vaktiniz yoksa hem hayvanı hem kendinizi strese sokarsınız bence gerek yok. ki her şeyi doğru yapsanız bile birçok hastalık çıkabiliyor yok yere ve ilaçları çok pahalı oluyor aklınızda bulunsun. ama sorumluluğu alabilirim diyorsanız dünyadaki en güzel his bence onla oynarken aldığınız hisİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
knk aşıları falan her ay olmuyor ama ilk aşıları için falan 2-3k bayılman lazım her ay da maması falan filan 300-400 e patlarİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?