Evcil hayvan bakmak için ne kadar bütçeye ihtiyacım var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kendinden ve maddiyatından eminsen kesin karar ver özellikle köpek bakımı çok zahmetli ve masraflı hayvanların da hayatını düşünmek şart

Üye
3 HİZMET YILI
Özellikle karmaşık testler, ilaçlar ve hastaneye yatış gerektiren komplikasyonlar söz konusuysa, köpek yavrusu veya yavru kedinin sağlığıyla ilgilenmek çok pahalı olabilir. Birkaç şirket hayvanlar için sağlık planları ve sağlık sigortası sunmaya başladı.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kedi besliceksen kedi tarağı yemeği suyu hariç bir masrafı yok en masrafsızı kedi diyebilirim sadece aşıları var zaten 3 keremi ne aşı oluyordu toplam öyle biliyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Diğer sahiplerle konuşun ve güvenilir yerlerden veya profesyonellerden tavsiye isteyin

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben 2 tane kedi besliyorum içeri almıyorum bahçede tavukçudan ciğer, kemik v.s aylık en fazla 50 tl bir masrafla.

Üye
3 HİZMET YILI
Hem resepsiyonda hem de hizmet verilen yerlerde mekanın temizliğini değerlendirin

Üye
3 HİZMET YILI
Tesislerin güvenli olduğunu kontrol edin (kaçışları önleyen uygun şekilde kapatılmış kapılar, duvarlar ve ekranlar)

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Aslında sadık olarak en iyisi köpek dir ama evde beslenmez anca süs(pet) köpeği türü beslersin onlardada değişim yapıldığı için çok hasta olurlar ...
Kedi beslemeni tavsiye ederim gözleri açılmış bir kedi yavrusu bulmuştum artık 1 aylık mi oluyor bilemem
Süt ile besledim kartonun içine kum doldurdum ihtiyacını görsün diye tuvalet alışkanlığı geldi evi kesinlikle pislemez
Evet kediler kapar ama isteyerek zarar vermez ben uyurken yavaştan yanıma gelir kafama çıkıp gözlerime bakar kapalı mı acikmi diye sonra patileri ile yanağıma dokunur :D
Yani alistirdinmi kedi evde iyidir ha bu arada benim kedi sokak kedisi :)

Üye
3 HİZMET YILI
Konaklama yerinin tam yerini ziyaret edin ve iyi ve konforlu bir konaklamayı garanti etmek için kapsama alanı, havalandırma ve güneş ışığı olup olmadığını kontrol edin. İdeal olarak, kulübenin, hayvanı güneşten ve yağmurdan koruyabilecek bir çatısı ve ayrıca bir tür solaryum olması gerekir, böylece köpek kulübesi içinde güneşlenebilir.

Üye
3 HİZMET YILI
madi durumun kötüyse evcil hayvan alma bakımları için bütçeye ihtiyacın olur biraz tuzlu

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aklında nasıl bir evcil hayvan besleme var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
kanka kedi vs alıcaksan veterinerden kimlik vs. çıkartıcan, ayrı olarak tırmalama tahtası, kum kutusu bir kaç oyuncak fln alıcan. tabi bir de en önemlisi mama. epey tutabilir yaklaşık 1600 tl fln

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kedim var . En iyi mamayı veriyorum. --Aylık tüketim ortalama 2 kg 300 tl
Aylık kum masrafı 200 tl
Yıllık ve düzenli iç dış parazitler aylık ortalama 400 tl ye geliyor .
Toplam 900 tl şuanlık

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ne beslemek istediğine göre değişir biraz daha fazla ayrıntı verir misiniz?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
dostum köpeğim var ve şöyle özetliyim eğer yavruyken evinize gelirse hayvan bakımı için eşyaları için vs. çok para harcarsınız yaklaşık 3bin kadar bunların yanında sizin ne kadar ilgi gösterip onla vakit geçirebildiğiniz önemli eğer çok fazla boş vaktiniz yoksa hem hayvanı hem kendinizi strese sokarsınız bence gerek yok. ki her şeyi doğru yapsanız bile birçok hastalık çıkabiliyor yok yere ve ilaçları çok pahalı oluyor aklınızda bulunsun. ama sorumluluğu alabilirim diyorsanız dünyadaki en güzel his bence onla oynarken aldığınız his

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk aşıları falan her ay olmuyor ama ilk aşıları için falan 2-3k bayılman lazım her ay da maması falan filan 300-400 e patlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...