Aynısını mı kullanıyorsunGayet normal fiyat diye biliyorum bende kullanıyorum ama o fiyatlar arası
ve yanında mouse pad hediyeside var dediğiminaldığın yere göre diğer sitelerde daha ucuza bulurdun aynı mouse u bundan dolayı evet biraz kazıklanmış olabilirsin şuan baktığımda aynı mouseı hepsiburadada 57 liraya buldum
85 tl diyosun ??? gereksiz . bende Bloody A4 TECH R80 var.. önceden 500 tl yakındı şimdi 240 tl felan var hepsiburada trendyolda... keşke onu alsaydın dostum. çok çok daha iyi daha kullanışlı ve daha rahatEverest X9 Gaming Mouse aldım 2 gün önce pek anlamam ama iyi bişi istedim adam bunu gösterdi
Fiyatı 85 tl idi kazıklanmış mıyımdır??
85 tl diyosun ??? gereksiz . bende Bloody A4 TECH R80 var.. önceden 500 tl yakındı şimdi 240 tl felan var hepsiburada trendyolda... keşke onu alsaydın dostum. çok çok daha iyi daha kullanışlı ve daha rahat![]()
aynen uzun bi kutusu da varaldığın yere göre diğer sitelerde daha ucuza bulurdun aynı mouse u bundan dolayı evet biraz kazıklanmış olabilirsin şuan baktığımda aynı mouseı hepsiburadada 57 liraya buldum
Post automatically merged:
ve yanında mouse pad hediyeside var dediğimin
Dostum malum karantina çıkamıyordum ve mouse takılıyodu85 tl diyosun ??? gereksiz . bende Bloody A4 TECH R80 var.. önceden 500 tl yakındı şimdi 240 tl felan var hepsiburada trendyolda... keşke onu alsaydın dostum. çok çok daha iyi daha kullanışlı ve daha rahat
Post automatically merged:
GHOST olanı![]()
normal fiyat kardeş ama biraz daha bekleyip daha iyi birşey alsan daha iyidi everest bozulyuor en ufak şydeEverest X9 Gaming Mouse aldım 2 gün önce pek anlamam ama iyi bişi istedim adam bunu gösterdi
Fiyatı 85 tl idi kazıklanmış mıyımdır??
Yapma benormal fiyat kardeş ama biraz daha bekleyip daha iyi birşey alsan daha iyidi everest bozulyuor en ufak şyde
hemen bozulmuyor ben 2 yıl kullandmı birşey olmadı ama duydum düştü bozuldu vbYapma be
Daha önceden a101 de satılan mouselardan almıştım
Biraz onlara benziyor ondan sordum
DPI, Ele oturması, Makro yazılımının olması ele oturması gibi şeyler meselaProf mouseda ne gibi farklılıklar var ki
İyi o zaman cevabımı aldım ben teşekkürlerhemen bozulmuyor ben 2 yıl kullandmı birşey olmadı ama duydum düştü bozuldu vb