Onaylı Üye
arkadaşlar şehir merkezinde oturuyorum ne kadar ugrasirsam uğraşıyim evime internet altyapısı yapmiyorlar.TT il merkezine dahil heryere gittim ama bir sonuç alamıyorum önerisi olan varmıdır ?
hepsi tt altyapısı kullaniyorknk mavi net türk net mileni com türksat gibi saglıcalardan bak farklı alt yapı kulanıyolar
milenicom tt altyapısı kullaniyormus aramıştım kablonette yapamayiz diyorknk mavi net türk net mileni com türksat gibi saglıcalardan bak farklı alt yapı kulanıyolar
mpbs değil dostum direkt internet altyapısı yok hiç yokkac mpbs verıyor
apartmanda 3 daire var 1 i istemiyor napicam bilmiyorum 2 kişi de olur mu kiBiz yeni eve geçtiğimizde bizimde yoktu altyapı tek başına gidince olmuyor apartmandan 3 4 kişi daha getirirsen apartman isteği olarak geçiyor bizim altyapı dilekçe verdikten sonra 1 aya halloldu.
Gidip denemen lazım ben tek gittim olmaz dedi apartdan birileri daha gelmesi lazım dedi öyle yaptırdım bende.apartmanda 3 daire var 1 i istemiyor napicam bilmiyorum 2 kişi de olur mu ki
herhangi bir bayisine mi gittiniz yoksa il binasına mi ve tt den mi bahsediyosun kablonet miGidip denemen lazım ben tek gittim olmaz dedi apartdan birileri daha gelmesi lazım dedi öyle yaptırdım bende.
s
bende de aynı sorun varherhangi bir bayisine mi gittiniz yoksa il binasına mi ve tt den mi bahsediyosun kablonet mi
bende öyle yapcamGidip denemen lazım ben tek gittim olmaz dedi apartdan birileri daha gelmesi lazım dedi öyle yaptırdım bende.
oha o kadar mımilenicom tt altyapısı kullaniyormus aramıştım kablonette yapamayiz diyor
Post automatically merged:
mpbs değil dostum direkt internet altyapısı yok hiç yok
Türktelekomun il binasına gittim direk bayide oluyormu bilmiyorum.herhangi bir bayisine mi gittiniz yoksa il binasına mi ve tt den mi bahsediyosun kablonet mi