Çözüldü evime 3 yıldır internet altyapısı yapmiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar şehir merkezinde oturuyorum ne kadar ugrasirsam uğraşıyim evime internet altyapısı yapmiyorlar.TT il merkezine dahil heryere gittim ama bir sonuç alamıyorum önerisi olan varmıdır ?

Çözüm
Arz talep meselesi , şöyle düşün domates satmaya karar verdin fakat koca pazarda sadece 1 kişi 1 kilo domates alıyor , gidip te pazara yer parası ödeyip mazot yakıp halden domatesi alıp satmaya kalkar mısın böyle düşün ;)

Birlikte olmak gerek, Mahalle muhtarın kafa dengiyse durumu izah et , toplu mesaj çeksin mahalle sakinlerine, iss 'na altyapı talep dilekçesi vermek için 1000 kişiden 100 kişi hatta 50 kişi bile dilekçe verse altyapı çalışmaları başlar.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
knk aynı sorn bendede var bende bi süre verildi o sürede yapılmassa dava açma izni verildi hangi internet ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk mavi net türk net mileni com türksat gibi saglıcalardan bak farklı alt yapı kulanıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Biz yeni eve geçtiğimizde bizimde yoktu altyapı tek başına gidince olmuyor apartmandan 3 4 kişi daha getirirsen apartman isteği olarak geçiyor bizim altyapı dilekçe verdikten sonra 1 aya halloldu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Biz yeni eve geçtiğimizde bizimde yoktu altyapı tek başına gidince olmuyor apartmandan 3 4 kişi daha getirirsen apartman isteği olarak geçiyor bizim altyapı dilekçe verdikten sonra 1 aya halloldu.
apartmanda 3 daire var 1 i istemiyor napicam bilmiyorum 2 kişi de olur mu ki

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
s
Post automatically merged:

herhangi bir bayisine mi gittiniz yoksa il binasına mi ve tt den mi bahsediyosun kablonet mi
bende de aynı sorun var

Gidip denemen lazım ben tek gittim olmaz dedi apartdan birileri daha gelmesi lazım dedi öyle yaptırdım bende.
bende öyle yapcam

milenicom tt altyapısı kullaniyormus aramıştım kablonette yapamayiz diyor

mpbs değil dostum direkt internet altyapısı yok hiç yok
oha o kadar mı

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
apartmanda oturuyorsan her dairenin dilekçesi ile başvurmayı dene hızlı sonuç alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bizim burada da öyleydi o kadar dilekçe vermemize rağmen uğraşmadılar sonra başka bir operatör gelip altyapı döşedi ama TT'den bütün mahalle olarak rica etsekde döşemediler kendi keyiflerine kalmış döşemeleri her şeyi yapmana rağmen gelip döşemiyorlarsa yapacak bir şey yok dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende yeni bağlattırdım biraz zorlama ve kalabalık gidince oluyor yani bır tık zorunlu gibiler yıl 2023 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...