Çözüldü evime 3 yıldır internet altyapısı yapmiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar şehir merkezinde oturuyorum ne kadar ugrasirsam uğraşıyim evime internet altyapısı yapmiyorlar.TT il merkezine dahil heryere gittim ama bir sonuç alamıyorum önerisi olan varmıdır ?

Çözüm
Arz talep meselesi , şöyle düşün domates satmaya karar verdin fakat koca pazarda sadece 1 kişi 1 kilo domates alıyor , gidip te pazara yer parası ödeyip mazot yakıp halden domatesi alıp satmaya kalkar mısın böyle düşün ;)

Birlikte olmak gerek, Mahalle muhtarın kafa dengiyse durumu izah et , toplu mesaj çeksin mahalle sakinlerine, iss 'na altyapı talep dilekçesi vermek için 1000 kişiden 100 kişi hatta 50 kişi bile dilekçe verse altyapı çalışmaları başlar.
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bizimde oyleydı mahalede 2 kısı durmadan dılekce verdık hep darladık tam 4 sene ugrastık ama yaptıllar ve turknet kullanıyorm 1000mbs ve cok muazzam bırsey ama cok ugrastık alt yapı gelsın dıye

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arz talep meselesi , şöyle düşün domates satmaya karar verdin fakat koca pazarda sadece 1 kişi 1 kilo domates alıyor , gidip te pazara yer parası ödeyip mazot yakıp halden domatesi alıp satmaya kalkar mısın böyle düşün ;)

Birlikte olmak gerek, Mahalle muhtarın kafa dengiyse durumu izah et , toplu mesaj çeksin mahalle sakinlerine, iss 'na altyapı talep dilekçesi vermek için 1000 kişiden 100 kişi hatta 50 kişi bile dilekçe verse altyapı çalışmaları başlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...