Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldüevime 3 yıldır internet altyapısı yapmiyorlar
arkadaşlar şehir merkezinde oturuyorum ne kadar ugrasirsam uğraşıyim evime internet altyapısı yapmiyorlar.TT il merkezine dahil heryere gittim ama bir sonuç alamıyorum önerisi olan varmıdır ?
Arz talep meselesi , şöyle düşün domates satmaya karar verdin fakat koca pazarda sadece 1 kişi 1 kilo domates alıyor , gidip te pazara yer parası ödeyip mazot yakıp halden domatesi alıp satmaya kalkar mısın böyle düşün
Birlikte olmak gerek, Mahalle muhtarın kafa dengiyse durumu izah et , toplu mesaj çeksin mahalle sakinlerine, iss 'na altyapı talep dilekçesi vermek için 1000 kişiden 100 kişi hatta 50 kişi bile dilekçe verse altyapı çalışmaları başlar.
bizimde oyleydı mahalede 2 kısı durmadan dılekce verdık hep darladık tam 4 sene ugrastık ama yaptıllar ve turknet kullanıyorm 1000mbs ve cok muazzam bırsey ama cok ugrastık alt yapı gelsın dıye
Arz talep meselesi , şöyle düşün domates satmaya karar verdin fakat koca pazarda sadece 1 kişi 1 kilo domates alıyor , gidip te pazara yer parası ödeyip mazot yakıp halden domatesi alıp satmaya kalkar mısın böyle düşün
Birlikte olmak gerek, Mahalle muhtarın kafa dengiyse durumu izah et , toplu mesaj çeksin mahalle sakinlerine, iss 'na altyapı talep dilekçesi vermek için 1000 kişiden 100 kişi hatta 50 kişi bile dilekçe verse altyapı çalışmaları başlar.