Kral isim gizli ama id açık kalmış sanırımBu hileyle 1 haftadır kasıyorum as oldum 5.22 kd yaptım (ban hiç yemedim ) teşekkürler memory hackers
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fatih olabilmek imkansız gibi bişey ben as 1yıldızdan sonrasını hiç göremedim rank yükseldikçe daha az puan vermeye başlıyor ve öldümü daha çok eksi yiyorsunlegıt bı şekılde oynamay devam edersn fatıhde olursn bro
Reis sendede imleç ekrana cıkınca oyun kasıyor mu bana hem kontrol hassasiyetini hem hile ayarlarını formdan özel mesaj oluşturup atabilir misin rica etsem ? DC den atarsanda olurBu hileyle 1 haftadır kasıyorum as oldum 5.22 kd yaptım (ban hiç yemedim ) teşekkürler memory hackers
Kardeş id açık raporlarlar bak.Bence sil resmi.Bu hileyle 1 haftadır kasıyorum as oldum 5.22 kd yaptım (ban hiç yemedim ) teşekkürler memory hackers
Başarılı çok belli etmessen hiç ban yemezsin Fatih olabilirsin kardeşimBu hileyle 1 haftadır kasıyorum as oldum 5.22 kd yaptım (ban hiç yemedim ) teşekkürler memory hackers
ya orası oyle en az 5 6 adam vur ilk 3 e gir yeterfatih olabilmek imkansız gibi bişey ben as 1yıldızdan sonrasını hiç göremedim rank yükseldikçe daha az puan vermeye başlıyor ve öldümü daha çok eksi yiyorsun