EzPUBGM artık eskisi kadar değer verilmediğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dword bansız yapılabiliyorsa bence ezpubgm de yapılabilir ezpubgm aimbotlu olan tek hiledir eskisi gibi bansız değil tekrardan bansız yapabilirsiniz diye düşünüyorum lüfen hileyi tekrardan güncelleyerek eski anılarımızı tekrardan canlandırın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aimbotlu olan tüm hileler ban yedirtir gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aimbot kullanmam belli etmem ama ezpubg ban atar

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
pubg mobile eskisi gibi bansız değil adamlar ban sistemini sürekli iyileştiriyor

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yok ben kullanıyorum kardeşim main id hesabımla bypass birlikte anticheat devre dışı olduğu için algılanmıyor. Hileyle herhangi bir ban problemi yok. Anticheat etkin olan emulator 10 yıl ban sebebi olabilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yok ben kullanıyorum kardeşim main id hesabımla bypass birlikte anticheat devre dışı olduğu için algılanmıyor. Hileyle herhangi bir ban problemi yok. Anticheat etkin olan emulator 10 yıl ban sebebi olabilir
bypassı nerden buldun peki bizede verde anticheat devre dışı bırakalım

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
bypassı nerden buldun peki bizede verde anticheat devre dışı bırakalım
bypass emulator saptanma uyarısı atlama sağlayan bypass'tır. Bypass çalıştırırken sırasında AndroidEmulatorEx.exe'yi modifiye ederek anticheat devre dışı hale geliyor. Bu paralı bypass bulunabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aımbot acıpta hard bır sekılde oynaya her hıle ban yedırır ki ne kadar guncellenırse guncellensede hatta bazen aımbot kıtlenıyor cok bellı oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam siz bu bypass işinde yeterli bilgiye ve kodlama işindede iyi olduğunuzu düşünüyorum forumdaki arkadaşlara bizlere yardımcı olamaz mısınız güvenilir bypass bulamıyoruz virüs olmayan bypass bulmak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...