ezpubgm güncellendi ama yinede ban atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam merhabalar, hile den ban yeme sebebiniz yeni hesaplar ve çok belli etmeniz mesela ben yeni hesap açıp oynadım fakat belli ettirmeden mesela adam sıkmadan sıkmıyorum açıkta iken sıkıyorum siz direk duvara sprey atarsanız tabiikde banlanırsınız. Güvenlik sistemi artık daha iyi yani loader zaten kendini kapatıyor artık iyi bir sistem var şüpheli oyuncurı izliyorlar. (HER HİLENİN BAN RİSKİ VARDIR BAN YİYORSANIZ HİLEYİ SUÇLU BULMAYIN SONUÇTA ÜCRETSİZ BİR HİLE EĞER BAN YEMEK İSTEMİYORSANIZ ÜCRETLİ HİLE SATIN ALIN :) )

Teşekkürler :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok belli etmeden oynadığın sürece ban yemeyeceğini düşünüyorum kanki. ban yememek için dikkatli oynamayı tercih etmelisin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Belli etmemekle alakalı olmaya bilir. Çünkü daha oyuna giriş yapmadan, uçaktan atlarken banlananlar var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben 7 aydır oynadım en son as ustadaydım fatihe çıkcaktım oyundan sıkıldım bıraktım ama 7 ay oynadım buyuk ihitmal baya rage oynuyorsun

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gameloop id flaglenmiş. id değiştirebilirsin.

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu ara çok yaygınlaştı yine bşraz safe oynamak lazım sadece esp kullanın veya bir süre kullanmayın tavsiyem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli edip etmemekle alakası yokk oyunun güvenlik sistemi hileyi algılıyor eskiden neden ban atmıyordu hile fixlenmiş güncelleme işe yaramadı
knk önceden ban yediysen kalıntıları kalmış olabilir modeme bi res at pc sıfırla yapabiliyorsan tahminimce atmaz hilenin dt olduğunu sanmıyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Çok belli ederek oynarsan rakip de normal olarak seni reportliyacaktır aşırı reportlanma sonucunda ise hesabın askıya alınır ve hesabını incelerler bu inceleme süresinde 6 gün ban yersin eğer hile olduğun anlaşılırsa 10 yıl ban yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...