tek ban sebebi gameloop açık inject mikonuda zaten nasıl kullanılacağı anlatılıyor konuyu okuyup kullanırsanız pek sorun olmaz![]()
ben hiç ban yemedimhile çok sık ban atmaya başladı ve hızlı algılanıyor bugün sıfır hesapta gümüş 3 e gelirken 10 yıl ban yedim yeni hesaplar açtım yine aynı şekilde gümüş kademesindeyken 10 yıl banlanıyor hile detect olmuş yeni bir güncelleme getirilmesi gerek biraz oynadımı banlatıyor
evet cidden bu aralar herkes ban yiyor ezpubgm denhile çok sık ban atmaya başladı ve hızlı algılanıyor bugün sıfır hesapta gümüş 3 e gelirken 10 yıl ban yedim yeni hesaplar açtım yine aynı şekilde gümüş kademesindeyken 10 yıl banlanıyor hile detect olmuş yeni bir güncelleme getirilmesi gerek biraz oynadımı banlatıyor
yn lazım güncelemehile çok sık ban atmaya başladı ve hızlı algılanıyor bugün sıfır hesapta gümüş 3 e gelirken 10 yıl ban yedim yeni hesaplar açtım yine aynı şekilde gümüş kademesindeyken 10 yıl banlanıyor hile detect olmuş yeni bir güncelleme getirilmesi gerek biraz oynadımı banlatıyor
adam haklı beylerhile üyede kalırsa zaten hesap kalmaz elinizde diyorum dinlemiyolar kendi bildiklerini yapıyolar üyeden süper üyeye çekseler zaten dt olma şansı yok istediğin kadar legit oyna yine de ban yiyorsun dt çünkü
nası kullanıyorsun detaylı anlatır mısın cunku ben her seferınde ban yıyorumDostum her sezon fatih oluyorum sezon başlangıcı bu sezonda oldum hala kullanıyorum hala ban yemedim.Biyerlerde yanlış yapıyor olmalısın.
Konudaki kullanımı okuyorum ve legit bir şekilde oynuyorum.Hala ban yememem şansmı yoksa tedbirli kullanmammı bilemiyorum.adam haklı beyler
Post automatically merged:
nası kullanıyorsun detaylı anlatır mısın cunku ben her seferınde ban yıyorum