Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
hwidi banı yemiş ola bilirsin kral çok dikkat li ol ve şunu bil biraz normal takil sonra geri hileye dönersin kral
kullanıcı kimliği nasıl sıfırlanıyor anlatsana root falan işe yaramadıDaha önce ban yediysen gamellop kullanıcı kimliğini sıfırla çünkü ben aimbotal oynuyorum ve senin kadar seri şekilde ban yemiyorum sorun aimbotta değil tek bir görünmeyen adamı vurursan izleme listesinde oldupun için direk ban yersin tek hatana bakar unutma
orada belirtmiş zaten sadece esp ile oynadığın büyük ithimal hwid yedi arkadaş.Aimbot açıksa ban yemen daha hızlı oluyor ben ESP açık oynuyorum hiç ban yemedim.
valla destansı hesabım ban yedi 10 yılbazı kişiler hala oynuyor benim gibi ben arada giriyorum hesabımda değerli riski alarak sadece esp ile oynuyorum ve hala ban yemedim hilede sorun yok.
Canım malesef görev yöneticisi üzerinden gameloop ve nekadar çince servis varsa sağ tıklayıp görevi sonlandır demediğin sürece ban yiyeceksin hepsinin görevini sonlandırdıktan sonra önce hileyi sonra oyunu açarkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor
üstelik aimbot bile kullanmıyorum tamamıyla safe oynuyorum
artık hile işe yaramaz duruma gelmiş arkadaşlar...
gameelopa uygun spoofer lazım forumda öyel bir konu vardı ona bakkullanıcı kimliği nasıl sıfırlanıyor anlatsana root falan işe yaramadı