- Yasaklandı
Banlı Üye
onaylı üye olmak 1 saat bile sürmüyor 1 günde onaylı üye olunabiliyor üstelik 50 yorum yapılıyor bence az ve yetersiz en az seçkin üye olmalı hilenin güvenliği açısından
yoo 1 gündede olursun istersen 50 yorum yapmaya ne varki ben 1 günde olmuştumonaylı üye olmak 5 gün sürüyor dostum ben 50 yorum yapıp 5 gün bekledim az bir süre değil sırf safe oynayabilmek az bir süre değil hakkımızı yeme
kayıttan sonra 5 gün beklemek gerekiyor ?yoo 1 gündede olursun istersen 50 yorum yapmaya ne varki ben 1 günde olmuştum
onaylı üye nedir nasıl olunuyor bilen var mı
Forum hesabın en az 5 günlük olmak zorunda ve 50 yorumu geçmiş olman lazımben onaylı üye olabilirmiyim
50 mesaj ve kayıttan 5 gün sonra geliyorben onaylı üye olabilirmiyim
hile nin safe kalması için yapılması gereken birşeykime göre neye göre böyle bir şeyi yetkililer de düşünemiyor mu sanıyorsun öyle istemişler öyle yapmışlar bizlik bir şey yok
dediğim gibi isteseler yaparlardıhile nin safe kalması için yapılması gereken birşey
biliyorum zaten sadece bir öneride bulundum kesin yapsınlar diye birşey demedimkidediğim gibi isteseler yaparlardı
Haklı.onaylı üye olmak 1 saat bile sürmüyor 1 günde onaylı üye olunabiliyor üstelik 50 yorum yapılıyor bence az ve yetersiz en az seçkin üye olmalı hilenin güvenliği açısından
bu hile daha çok ban yer bu gidişleYıllardır belirli bir düzen var oyüzden olmaz 50 yorum yaparak rahatlıkla herkese hilenin ulaşması hemde sitenin aktifliği açısından iyi gibi öznel bir görüştür
Olabilir çünkü pubg hızlı fix atan bir oyun ama memory hackleri sağlam ben ona güvenerek oynuyorumbu hile daha çok ban yer bu gidişle
şuanda 10 dk ban yiyor hile ama bundan haberin varmıOlabilir çünkü pubg hızlı fix atan bir oyun ama memory hackleri sağlam ben ona güvenerek oynuyorum