EZPUBGM Safe version kullanmak için üyeliği arttırılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onaylı üye olmak 1 saat bile sürmüyor 1 günde onaylı üye olunabiliyor üstelik 50 yorum yapılıyor bence az ve yetersiz en az seçkin üye olmalı hilenin güvenliği açısından

BOSS
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Katılıyorum kanka herkes kullanabiliyor ve bu da oyuna güncelleme hızı katıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
onaylı üye olmak 5 gün sürüyor dostum ben 50 yorum yapıp 5 gün bekledim az bir süre değil hakkımızı yeme yine de

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onaylı üye olmak 5 gün sürüyor dostum ben 50 yorum yapıp 5 gün bekledim az bir süre değil sırf safe oynayabilmek az bir süre değil hakkımızı yeme
yoo 1 gündede olursun istersen 50 yorum yapmaya ne varki ben 1 günde olmuştum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
50 yorum ve hepsi anlamlı olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
50 yorum az aslında onaylının 100 den fazla olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Böyle konular açmayın ya arkadaş vallah gereksiz.50 yorum yapmak kolaydır denicek bir şey yok.Kimine göre kolay kimine göre zordur.Atıyorum günde forumda 10 tane konu açılır yeni gelen üye bu konulardan en fazla 2si hakkında bilgilidir ve ona göre yorum yapar.Bilmediği konuya saçma sapan yorum yaptığında sistem bunu algılıyor ve yorumunu siliyor.Diğer gelen yeni üye 10 konunun hepsi hakkında bilgilidir ve ona göre yorum yapar ve kısa sürede onaylı üye olur.Bu iş böyle.Hilenin güvenilirliğini kullanıcı sayısının azlığı ve çokluğu belirlemez bu tamamem oyunun anticheat sistemine bağlı bir şeydir.Bu sistem sürekli güncelleniyor ve geliştiriliyor.İster hileyi 2 kişi kullansın istersede 12 fark etmez anticheat sistemi yakaladımı ban atıyor.Bunu önlemenin yolu anticheat sistemi ve oyun sürümü güncellendikce hileyide sürekli güncellemek gerek aksi takdirde fixleniyor hile.Şuan hile 2.4 versiyonda ama oyun 2.4.1 versiyonda bu yüzden hile fixlenmiş.Diger tarafdan adamlar bu hileyi ücretsiz veriyor o yüzden ne zaman isteseler müsait olsalar o zaman güncellerler.Fix ban olayları ile uğraşmak istemeyen piyasadakı paralı hilelere baka bilir bu hileler daima güncelleniyor.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kime göre neye göre böyle bir şeyi yetkililer de düşünemiyor mu sanıyorsun öyle istemişler öyle yapmışlar bizlik bir şey yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bunun onaylı üyeyle bir alakası olduğunu sanmıyorum keza lol scripti de onaylı üye'de fakat ban atmıyor oyundan oyuna da değişiyor olabilir tabii ki bu ama pubg de ban atmayacak şekilde ya yapılmıyor ya da bilerek üstünde durulmuyor kankam yani onaylı üyelik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yıllardır belirli bir düzen var oyüzden olmaz 50 yorum yaparak rahatlıkla herkese hilenin ulaşması hemde sitenin aktifliği açısından iyi gibi öznel bir görüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...