Ultra Üye
Bi şuankini demiyorum zaten şuan valoda pubgde aynı ban yağdırıyorşuanda 10 dk ban yiyor hile ama bundan haberin varmı
Bi şuankini demiyorum zaten şuan valoda pubgde aynı ban yağdırıyorşuanda 10 dk ban yiyor hile ama bundan haberin varmı
iyide konumuz valo değilki ben burda pubg mobile için konu açtım bakmadınmı sayfaya valodan bananeki oynamıyorum bile ben o oyunu bebe oyunu gibi leş bişeyBi şuankini demiyorum zaten şuan valoda pubgde aynı ban yağdırıyor
Tamamdır hocam siz kişisel görüşünüzü belirtmişsiniz bende aynı şekilde kişisel görüşümü belirtim ekstra olarak valorantta ban atıyor dedim umarım kendimi yanlış ifade etmemişimdiriyide konumuz valo değilki ben burda pubg mobile için konu açtım bakmadınmı sayfaya valodan bananeki oynamıyorum bile ben o oyunu bebe oyunu gibi leş bişey
sen ne diyorsun peki bu işe olmasından tarafmısın olmamasındanmı herkes kendi düşüncesini söylesinKral o hocalarimizin bileceği iş fikir sundun ama yapmiyorlarsa bir bildikleri vardır onlarda biliyor neyin ne olucağini ama vardir bir bildikleri diyorum