EZPUBGM Safe version kullanmak için üyeliği arttırılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bi şuankini demiyorum zaten şuan valoda pubgde aynı ban yağdırıyor
iyide konumuz valo değilki ben burda pubg mobile için konu açtım bakmadınmı sayfaya valodan bananeki oynamıyorum bile ben o oyunu bebe oyunu gibi leş bişey

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
iyide konumuz valo değilki ben burda pubg mobile için konu açtım bakmadınmı sayfaya valodan bananeki oynamıyorum bile ben o oyunu bebe oyunu gibi leş bişey
Tamamdır hocam siz kişisel görüşünüzü belirtmişsiniz bende aynı şekilde kişisel görüşümü belirtim ekstra olarak valorantta ban atıyor dedim umarım kendimi yanlış ifade etmemişimdir

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Kral o hocalarimizin bileceği iş fikir sundun ama yapmiyorlarsa bir bildikleri vardır onlarda biliyor neyin ne olucağini ama vardir bir bildikleri diyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kral o hocalarimizin bileceği iş fikir sundun ama yapmiyorlarsa bir bildikleri vardır onlarda biliyor neyin ne olucağini ama vardir bir bildikleri diyorum
sen ne diyorsun peki bu işe olmasından tarafmısın olmamasındanmı herkes kendi düşüncesini söylesin

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
adamlar düşünmüştür bunu yeni üye çekmek açısından böyle olması daha mantıklı olabilir
hani belki yorum 50 yerine 100 yapılabilir

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, öncelikle hilenin hangi rank grubuna erişimi olacağı hakkında yalnızca kurucuların belirlediği şekilde ilişkilendirilir. Ayrıca onaylı üye olmak yaklaşık olarak 5 saat sürmektedir. Onaylı üye olmak için 1 saat içinde maximum 10 mesaj atabilirler 50 mesaj sayısna ulaşmak 5 saat sürmektedir.

1674404080617.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...