Ben'de var olduğunu düşünüyorum her şeyin bir yaratacısı vardır doğal denilen her şeyin bile.Bence var ve olmalıdır. Tabi kendi düşüncem sen ne düşünüyorsun ?
Dinler hakkında ne düşünüyorsun ?Ben'de var olduğunu düşünüyorum her şeyin bir yaratacısı vardır doğal denilen her şeyin bile.
Soruların peşinden gidersen cevapları bulabilirsin bence ben kendimce öyle yapıyorumben var diye düşünüyorum fakat dinde bulunan onlarca çelişkiyi düşününce tanrı yok gibi bi düşünceye kapılıyorum
Kur`an okuyor musun?Kurranda açık olmadığı için tanrı olduğuna inanıyorum birsürü din var ama islamda açık yoktur din adamları kötülük yapınca bu islamın değil insanlığın suçudur bence senin görüşün nedir
Kurran akumadım ama ayetleri araştırdım genellikle video izledim birtane ayet kafamı karıştırmıştı ama birçok meali olduğu için ben yanlış anladım diyerek kafamdaki sorunu çözmüşütmKur`an okuyor musun?
Bende meal okuyucusuyum. Videolardan çok okumanı tavsiye ederim. Birde ben baştan başlayıp okuduğumda anlayamamıştım tavsiyem ayetlerin iniş sırasına göre oku. O zaman her şey yerine oturmaya başlıyor.Kurran akumadım ama ayetleri araştırdım genellikle video izledim birtane ayet kafamı karıştırmıştı ama birçok meali olduğu için ben yanlış anladım diyerek kafamdaki sorunu çözmüşütm
Yani tek 1 anlama değilde bir çok anlama bakınca daha cok anlıyabiliyorum çünkü arapça bilmeden okuyunca daha az hissedebiliyorsun daha az anlıyabiliyorsunBende meal okuyucusuyum. Videolardan çok okumanı tavsiye ederim. Birde ben baştan başlayıp okuduğumda anlayamamıştım tavsiyem ayetlerin iniş sırasına göre oku. O zaman her şey yerine oturmaya başlıyor.
Türkçe meal oku ama iniş sırasına göre ne dediğimi o zaman anlayacaksınYani tek 1 anlama değilde bir çok anlama bakınca daha cok anlıyabiliyorum çünkü arapça bilmeden okuyunca daha az hissedebiliyorsun daha az anlıyabiliyorsun
Tamam kanka okuyacagım teşekkürlerTürkçe meal oku ama iniş sırasına göre ne dediğimi o zaman anlayacaksın