fidye virüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Fidye virüsü yediysen kurtulamazsın o PC artık iptal Bilgisayarı formatlamak tek çözüm. ha verilerim var diyorsan Formatlarken metin belgesi farklı kaydet ayarı ile verilerini manuel olarak taşıyıp yedekleyebilirsin. biraz uğraştırır ama veri kaybın olmadan format atabilirsin. indirdiğin saçma sapan programlara da dikkat et.
hayır kardeşim fidye yazılımın adına göre değişir adını söylersen yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Format çek olmassa windows 7 kullanıyorsn o fidye virusu çozecek programlar var net çozum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hayır kardeşim fidye yazılımın adına göre değişir adını söylersen yardımcı olabilirim
virüsü adına göre nitelendiriyorsan zaten senden gelecek yardımı istemem ve emin ol bir profesyonel olarak yazıyorum senin aksine , fidye virüsü yediğinde dosyalarına erişimin engellenir aksi takdirde not defteri ile kurtarabilirsin bile pc'yi bilmem anlatabildim mi :thinkie:

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kardo yeni çıkmış heralde bu virüs olayı bikaç videoya göz attım senin için Avast Antivirüs programını indirip tarama yapabilir misin eğer şartların uyuyorsa eğer yardımcı olmazsa video urlsi atabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
en iyisi format atmak en azından pcyi kurtarısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...