Fıkra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Güzel fıkraymış :kappa:

Bi gün Temel iş dönüşünde safinazın salıncakta sallandığını görür ve Safinaza bi daha sallanmamasını söler.
Safinaz ama neden der
Temel çünkü kilotun gözüküyor der
Safinaz tamam der
Yine Temel bir gün iş dönüşünde Safinazın salandığını görür ve safinaza
ben sana sallanma dememişmiydim kilodun gözüküyor der
Safinaz pişkin bir tavırda ben kilodumu çıkardım sorun yok der
Öğm Öğmm

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ABD 'nin New York şehri,trafik yoğunluğu en çok olan dünyanın belli başlı metropollerinden biridir. İşte, New York'un bu oldukça hareketli günlerinin birinde şehrin 5. caddesinde yürüyen bir adama bir otomobil hafifçe çarptı. Bu istenmeyen kazada yayaya bir şey olmamıştı. Otomobilin şoförü yayayla konuştu, özür diledi ve iş tatlıya bağlandı.Fakat yaya düştüğü yerden kalkmaya hazırlanıyordu ki, hadiseyi uzaktan görüp gelen bir aklı evvel, düşen adamın yanına gelerek yerinden kalkmadığı taktirde yaralandığını öne sürerek sigortadan hatırı sayılır miktarda para alabileceğini söyledi. Bir anda emeksiz kazanacağı yeşil dolarları gözünün önünde canlandıran adam, paranın cazibesiyle doğrulduğu yerden yeniden arabanın önüne yattı.Araç sürücüsü ise bütün bu olanlardan habersiz, adamın gittiğini düşünüp, bir an önce hadise mahallinden uzaklaşma telaşıyla arabasını çalıştırıp gaza bastı.Bir anlık hırsa kapılan arabanın altındaki adam, daha ne olduğunu bile anlayamadan hırsının bedelini canıyla ödedi.
İnsan bi çaktırmadan kenarı geçer sürtünerek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bizim Temel akıl hastanesinde başhekimdir... Bir gün bakanlık müsteşarı hastaneyi ziyaret eder. Camdan bahçeye bakarken delilerin yüksek bir yerden havuza atladığını görür ve başhekim Temel’e:
-Bravo... çok mükemmel. hastaların sosyal faaliyetlerini düşünmüşsünüz... bunun için sizi tebrik ediyorum der.
Temel’in koltukları kabarır:
-Sayin musteşarum siz esas o havuzi bi da su doldurduğumuz zaman görün ne sevineyi zavallılar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:
"İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydın...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
"Şimdi komadayım yine baş ucumdasın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın"

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İki adam ışıklarda karşılaşmış. Birisi çok şişman diğeri de çok zayıfmış. Şişman adam zayıfa dönerek:
-Seni görende kıtlık var sanır, demiş.
Zayıf adam da:
-Seni gören de kıtlığın sebebini anlar, demiş.
:D:D:D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ufak bir çocuk Apartmanın ziline basmaya çalışıyormuş. Oradan geçen ihtiyar amca çocuğa yardım etmek istemiş.
- Hangi zile basmak istiyorsun evladım ?
- İkinci zile amca.
Amca zile bastıktan sonra:
- Şimdi ne yapacaksın diye sormuş. Çocuk ;
-Şimdi kaçalım amca..

HERKESE GÖRE BEN KİMİM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Birincisi neysede ikincisi gulmekten yarildim assfafagsgs:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...