Trax Al Para Kazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Trax Al ülkemize yeni gelen uygulama. Robot satın alarak para kazanıyorsun.
1 - 5 seviye robotlar var ve aldığın robota göre kazanç elde ediyorsun. Örneğin 3. seviye robotu alırsan 30 günde 228 dolar kazandırıyor.
Üye olduktan sonra size 30 günlük ücretsiz robot veriyor. Ücretsiz robot 30 günde yaklaşık 5 dolar kazandırıyor. Para yatırmayı banka kartı veya usdt ile yapabilirsiniz. Üye olurken referans istiyor.
Ne kadar güvenli bende bilmiyorum. İleride tası tarağı toplar kaçarlar mı bilmem. Fakat şuan ödemeyi 24 saat içinde yapıyorlar. Whatsapp ve telegramdan canlı destek veriyorlar.
ERC20 ağı ile minimum çekim limiti 30usdt. 10usdt işlem ücreti (ağın aldığı ücret) 30+10=40usdt
TRC20 ağı ile minimum çekim limiti 10usdt. 1usdt işlem ücreti 10+1=11usdt
Bankan kartı minimum çekim limiti 10usdt işlem ücreti çekim tutarının %6sı. Örnek 1000tl çekim yaparsan 60tl işlem ücreti.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
Referans link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Orijinal link:

Ben yatırım yaptım ve ilk ödemeyi adım.
Ödeme kanıtı
20220511_222231.jpg
20220511_222643.jpg

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
evet bende kullanıyorum ve ödeme konusunda bir sorun yaşamadım ama kullanıp kullanmamak size kalmış

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu ara böyle şeyler arıyordum bilgilendirme için teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Güvenlimi kardeşim sonra ileride banka bilgilerimize çökmesinler dünya dolandırıcı kaynıyor artık

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Net ponzi sistemi para kaptırmayın boşu boşuna

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Trax Al ülkemize yeni gelen uygulama. Robot satın alarak para kazanıyorsun.
1 - 5 seviye robotlar var ve aldığın robota göre kazanç elde ediyorsun. Örneğin 3. seviye robotu alırsan 30 günde 228 dolar kazandırıyor.
Üye olduktan sonra size 30 günlük ücretsiz robot veriyor. Ücretsiz robot 30 günde yaklaşık 5 dolar kazandırıyor. Para yatırmayı banka kartı veya usdt ile yapabilirsiniz. Üye olurken referans istiyor.
Ne kadar güvenli bende bilmiyorum. İleride tası tarağı toplar kaçarlar mı bilmem. Fakat şuan ödemeyi 24 saat içinde yapıyorlar. Whatsapp ve telegramdan canlı destek veriyorlar.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
Referans link:

Orijinal link:

Ben yatırım yaptım ve ilk ödemeyi adım.
Ödeme kanıtı
Ekli dosyayı görüntüle 75727 Ekli dosyayı görüntüle 75728
30 gün dolup robotun süresi bitince ne oluyor?

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben pek güvenemedim sponsor vs de yok

Üye
4 HİZMET YILI
aga bunun sonu da çiftlik zımbırtısı gibi çıkmasın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga bunun sonu da çiftlik zımbırtısı gibi çıkmasın
Dediğim gibi ileride ne olur bilmem ama şuan sorunsuz. Hiç olmadı ücretsiz botu alırsın ayda 5 dolara yakın veriyor .Trc20 ağıyla çekim yaparsan minimum çekim limiti 10 dolar. +1 dolar işlem ücreti 11 dolar. Referansla üstünü tamamlayıp 10 dolar alır bir daha girmezsin. Ne ile yatırım yaparsan onla çekebiliyorsun. Örnek banka kartıyla yatırım yaparsan kripto adresine çekim yapamazsın banka kartına çekmek zorundasın. Ben küçük bir yatırım yaptım ilk çekimim sorunsuz geçekleşti.

Üye
4 HİZMET YILI
Dediğim gibi ileride ne olur bilmem ama şuan sorunsuz. Hiç olmadı ücretsiz botu alırsın ayda 5 dolara yakın veriyor .Trc20 ağıyla çekim yaparsan minimum çekim limiti 10 dolar. +1 dolar işlem ücreti 11 dolar. Referansla üstünü tamamlayıp 10 dolar alır bir daha girmezsin. Ne ile yatırım yaparsan onla çekebiliyorsun. Örnek banka kartıyla yatırım yaparsan kripto adresine çekim yapamazsın banka kartına çekmek zorundasın. Ben küçük bir yatırım yaptım ilk çekimim sorunsuz geçekleşti.
Büyük ihtimalle ödeme kanıtı bile sana ait değil dostum :D 10 dolar çekim ücreti minimum 11 dolar demişsin. Traxta 10 dolar çekiyorsun minimum sana 9 dolar geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
evet bast buy diye bi site vardı para yüklüyordun siparip başı komisyon veriyorlardı önce kazandırıyorlar sonra şanslı sipariş diye bir şey getiriyorlar para yatırmanızı istiyorlar sonra para çekemıyorsunuz ömrü en fazla 3 4 ay bu sitelerin kazanabildiğin kadar kazan bro

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle ödeme kanıtı bile sana ait değil dostum :D 10 dolar çekim ücreti minimum 11 dolar demişsin. Traxta 10 dolar çekiyorsun minimum sana 9 dolar geliyor.
Yazdığımı anlamamışsın dikkatli oku. Ödeme kanıtı bana ait.
ERC20 ağı ile minimum çekim limiti 30usdt. 10usdt işlem ücreti (ağın aldığı ücret) 30+10=40usdt
TRC20 ağı ile minimum çekim limiti 10usdt. 1usdt işlem ücreti 10+1=11usdt
Bankan kartı minimum çekim limiti 10usdt işlem ücreti çekim tutarının %6sı. Örnek 1000tl çekim yaparsan 60tl işlem ücreti.
Umarım anlamışsındır :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu tarz siteler kazanç sağlıyor doğru ancak siteyi en başlarda keşfedip kazanç sağlamanız gerekiyor çünkü bu tarz siteler insanlara güven vermek için belli bir süre çekim yapılmasına olanak verir daha sonra hedefledikleri kadar yatırım alınca tüm çekimleri dondurup siteyi patlatıp kayıplara karışırlar örneğin dogex pro vardı eskiden youtubeden falan araştırabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu tarz siteler (ponzi) kazandırır fakat içinde fazla para tutmamak gerek aniden siteyi kapatıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...