- Konuyu başlatan
Donator
Şuanlık launcherler hileyi algılamıyor.launcherlı serverlerde hile sıkıntı çıkarır mı
Şuanlık launcherler hileyi algılamıyor.launcherlı serverlerde hile sıkıntı çıkarır mı
Birazdan odaya geçeceğim biraz beklermisinHata alıyorum yardımcı olcak varmı discorddan
discord linki göremedim konuşabilirsek iyi olurŞuanlık launcherler hileyi algılamıyor.
Buradan discord linki vermek sanırım yasak. Help butonuna basarsanız discord adresi orada yazıyordiscord linki göremedim konuşabilirsek iyi olur
galiba körüm help butonunu göremedim discord CryHard/Talha#5543 yardımcı olursanız sevinirimBuradan discord linki vermek sanırım yasak. Help butonuna basarsanız discord adresi orada yazıyor
kodları yazdıktan sonra hiç bir butona basmayın sadece start butonuna basın diğerlerine basmayın oyun içerisinde f4 basarsan inject olurkodları yazdım ama nedense menü değişmedi
Sen isteseydin ddcden atardım 1 aydır ben kullanıyorum prive olarakya sen nasıl birisin böyle fiveme başlayacam kısa sürede bunları kullanacam eyvallah