Onaylı Üye
kişilik çok önemli ama tabi insanın kendisine bakması en az bunun kadar önemlidir.
Fiziksel güzellik geçici bir etken taşır; kaza geçirmek, hastalık, ölüm vs.. Ruhsal güzellik kalıcı bir durumdur, ruhu güzel olmayanın fiziği güzel olsa ne olur ki?Fiziksel güzellik mi ruh güzelliği mi? Sizce hangisi dostlar? Sebebini de açıklayın lütfen.
heeeyt be! ben de öyle düşünüyorum.Fiziksel güzellik geçici bir etken taşır; kaza geçirmek, hastalık, ölüm vs.. Ruhsal güzellik kalıcı bir durumdur, ruhu güzel olmayanın fiziği güzel olsa ne olur ki?
sevgiliyken dış görünüş evlenince içBir yere kadar fiziksel fakat bu şu şekilde, bakımlı olması, tarzına dikkat etmesi gibi. Ruh güzelliği uzun vadeli bir ilişki için tabii ki daha ağır basan taraf.
dışını begenmeyen içini merak etmez☺Ruhuna bakarım diyenler gerçekten ben böyle yalancı insanlar görmedim şahsen
insanlar gördüğü kişide ilk birşeyi beğenir yani diyelim ki yanlış anlamayın çok çirkin bi kız görseler ıy falan derler kesin ruhu güzeldir ama bu kız gelip bunlara çıkma teklifi etse arkadaş olmaya çalışsa reddedecek tonlarca insan tanıyorum bu forumda dopasfkas o yüzden lütfen yalan söylemeyin arkadaşlar dış görünüş en büyüktür bence
ruh güzelliği o zamanhayır sadece biri![]()
Fiziksel güzellik mi ruh güzelliği mi? Sizce hangisi dostlar? Sebebini de açıklayın