Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flash driver ile Monster RAM güncellemesi yapamıyorum
sorun şu ki ben flash driver ile ram güncellemesi yapamıyorum monsterda güncellemeden kastım bir miktar artırmak, bilgisi olan arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim....
Dostum anlatmak istediğin şeyi biraz daha açabilir misin? Herhangi bir flash belleği RAM olarak kullanma gibi bir şansın var. Onu mu soruyorsun? Yoksa yazılımsal olarak ram arttırmak mı istiyorsun
flash driver kastın usb ile ram attırma ise öyle bir şey imkansız ilk önce anakartın max ne kadar ram kaldırıyor ona bakman ve boş slotun var mı onu incelemen gerekli öğrendikten sonra cihazın ram türü ( DDR3 veya DDR4 ) ve ram hızını ( Mhz olarak geçer ) öğrenmen gerekli uygun ram alıp takabilirsin. Modeli belirtirsen belki yardımcı olabilirim. AIDA64 Extreme Edition diye bir program var ordan ram türü ve boş slotun olup olmadığına bakabilirsin.
Flash değilde hdd yada ssdnin bir kısmı swaplanabılıyor, ama ne kadar yararlı oluyor şaibeli. Hazır RAM fiyatları biraz düşmüşken kendi ramının frekansında 1 RAM alman senın ıcın daha iyi olur
Arkadaşlar ben flash ile ram artırmayı düşünüyordum kusura bakmayın ayrıntılı bilgi verememisim, oyunlar için yeterli ram e sahip değil bilgisayar flash yeterli bir güncelleme sağlar mı o da başka bir soru