Arkadaşlar solo q da bildiğiniz gibi taşımak zor buna nazaran flexde oyun bilgisi daha yüksek ve feedleyenler daha az bu yüzden flex kasmak istiyorum tek basıma oynuyorum hangi çarlarla diaya kadar rahat çıkabilirim top lane oynuyorum.
İlk öncelikle oyunu bilen bi 5 kişilik takım kuracaksın ondan sonra onlarla beraber kararlaştırırsınız ne oynayacğınızı karşıya göre 5 kişi konuşarak draft yapmanız lazım karşıya göre bu şekilde yani
kanka yüksek eloya cıkmak istiyorsan kendi elon yüksekse flex de senden düşük adam bulacaksın mastersan goldlar ile girebiliyorsun mesela öyle yaparak kasabilirsin
Arkadaşlar solo q da bildiğiniz gibi taşımak zor buna nazaran flexde oyun bilgisi daha yüksek ve feedleyenler daha az bu yüzden flex kasmak istiyorum tek basıma oynuyorum hangi çarlarla diaya kadar rahat çıkabilirim top lane oynuyorum.
Bot pre yapmıyorsan arkadaşını adc ye veya supa gönder eğer arkadaşının adcsine güvenmıyorsan jung solo jung mid gibi şeyler yapabilirsin carryleme ihtimalı olan s+ çarlara yönelmenide öneririm.