fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saç döker mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Fönü sıcak ve fazla abartmadığın sürece sıkıntı olmaz 1 sene saç spreyi kullandım saç önleri için saçlar sertleşmeden kırıldığı için kullanmayı bıraktım
Saç spreyi kullanmak istiyorsan da düzeltmek istediğin yere az bir şekilde saç uçlarına diplere inmeyecek şekilde kullan derim
Ben fönü de saç spreyini de artık özel günlerde falan yapıyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saçı döker mi ?
Bi arkadaşım vardı. Saçlarından duman çıkarana kadar fön çekerdi ve 2 yılda saçının ön kısmı paso döküldü. Yüksek ısı zarar veriyor ve sprey de dökülmesine sebep veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Saç diplerine sıkmamaya çalış fön de aynı saç dibin fazla ısınmaması lazım

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Duştan sonara Saç kremi kullanabilirsiniz ama sprey i Tavsiye etmiyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim bende fön çok yapıyorum
başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saçı döker mi
Post automatically merged:

başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar fön çekmek veya saç spreyi kullanmak saçı döker mi ?
fön çok saçını ısıtma ama saç spreyi kullanırsan saçın dökülür banyodan sonra fön çok ısıtma

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
fön tehlikeli hocam helekı ıslak saca. anında sacını kurutmak nasıl cılde zararlıysa saca da aynı sekılde kendı halınde kuruması daha ıyıdır

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yüksek ısıda fön saçlara zarar veriyor ve saç spreyi de saç dökülmesinde bir etken kullanma doğal hali daha iyidir ben orta derece fön ile sadece saçımı yıkadığımda kurutuyorum onun dışında dağınık kalıyor

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Saçlarına limonda sıkabilirsin spreyden iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
saç spreyi çok kullanımda döküyor evet

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
spery saçı kurutyor kırılmasına sebep oluyor pek tavsiye etmem ama fön orta seviyede kullanmalısın yoksa saçın yanabilir

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
çok abartı şekilde kullanırsan zararı olacaktır ama kararında kullanırsan zarar vereceğini pek düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Saç Spreyi Çok Abartmaya Başlayınca Kepeklenmeye Başlıyorsun, Jole Sürüncede Dökülüyor, Fön Çekmek İstiyorsan da Dikkatli Ol Saçını Yakma Yakınca Geri Toplaması Zor Oluyor ;)

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben kullanıyorum şaç spreyini ama çok değil ve wax larda aynı şekilde çok kullanırsan dökmeye başlar çünkü içlerinde kimyasal olduğu için çok sık kullanımda saçların dökülmesine ve bozulmasına neden olur kısaca sı çok fazla kullanıyorsan şaçlar dökülür .

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Jöle, sprey gibi ürünler saç dökülmesine sebep olmaz. Ancak düzleştirici, maşa veya fön makinesi kullanmak, saçı dışarıdan müdahale ile sürekli çekmeye bağlı olarak dökülmelere sebep olur. Aynı zamanda saça yüksek ısı uygulandığında da saçın yapısı bozulur.

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
abartmazsan hayırda herzaman ufakta olsa zararı oluyor birisi kimyasallar diyeride çok sıcak bir demir illaki vardır zararı.

Ama kel olmazsın eğer ondan korkuyorsan.

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
herşeyin fazlası zarar dostum kıvamında kullan sorun olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...