Pc yi yükletme özel kurulum yap rufusla iso'yu USB'ye yazdırdığında bios da iso dosyası gorunur zatenÇok teşekkür ederimmm. Kuruluma başladım
İşe yaramadı o daÖnemli not: Format atma işlemi sırasında verilerinizin yedeklerini aldığınızdan emin olun. Format işlemi tüm verileri silecektir, bu yüzden önemli dosyalarınızın yedeklerini güvenli bir şekilde saklayın.
- Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Öncelikle bilgisayarınızı tamamen kapatın ve tekrar açın. Bazen basit bir yeniden başlatma işlemi sorunları çözebilir.
- Başlangıç Onarımı: Bilgisayarınızı Windows Başlangıç Onarımı aracını kullanarak başlatmayı deneyin. Bunun için Windows kurulum medyasını (USB veya DVD) kullanmanız gerekebilir.
- Kurtarma Ortamı: Windows Kurtarma Ortamı'nı kullanarak sistemi onarmayı deneyebilirsiniz. Kurtarma Ortamı'na erişmek için Windows kurulum medyasını kullanabilir veya bazı bilgisayar modellerinde F8 veya Shift+F8 tuşlarına basarak kurtarma seçeneklerini açabilirsiniz.
- Kurtarma Noktası: Eğer daha önce sisteminiz için bir kurtarma noktası oluşturduysanız, kurtarma noktasını geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, sistemi bir önceki çalışan durumuna geri getirebilir.
- Uzman Yardımı: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ederse, bir bilgisayar teknisyeninden veya uzman birinden yardım almanızı öneririm. Bilgisayarınızda daha karmaşık bir sorun olabilir ve uzman desteği gerekebilir.
Ayarlardanusb ile mi attın formatı yoksa ayarlardan mıı
usb ile at knk bilmiyor isen anlatabilirimAyarlardan
Anlat anlat da PC acinca ekran yok kiusb ile at knk bilmiyor isen anlatabilirim
Tôi đã không sử dụng usb.Bạn format bằng usb hay cài đặt vậy?
ulaşabileceğin başka pc varmı birde en az 8 gb usbAnlat anlat da PC acinca ekran yok ki
Hallediyom dankeulaşabileceğin başka pc varmı birde en az 8 gb usb
Elinde bir USB olması gerekiyor Bu usb ye Windows 10 ISO dosyasını UEFi formatı biçiminde Rufus programı ile yazdırıp bilgisayarını düz bir şekilde format çek biosdanAyarlardan
UEFi ne Rufus ne bios neElinde bir USB olması gerekiyor Bu usb ye Windows 10 ISO dosyasını UEFi formatı biçiminde Rufus programı ile yazdırıp bilgisayarını düz bir şekilde format çek biosdan
UEFi ne Rufus ne bios ne
USB yok napcamDostum Rufus bir program bu program ile Windows 10 ISO dosyasını Bu program ile usb'yi uefi formatı şeklinde yazdırarak format atma gerekli uefi formatında değilse Windows zaten hata verir
Bios bilgisayarın ana karta giriş arayuzyu yeridir
Bios optionlardaUSB yok napcam
Adam F12 ye basın diyor da bir şey olmadıDostum Rufus bir program bu program ile Windows 10 ISO dosyasını Bu program ile usb'yi uefi formatı şeklinde yazdırarak format atma gerekli uefi formatında değilse Windows zaten hata verir
Bios bilgisayarın ana karta giriş arayuzyu yeridir
bir yerden USB bulman gerekli dostumUSB yok napcam
Post automatically merged:
Bios optionlarda
Post automatically merged:
Adam F12 ye basın diyor da bir şey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?