Çözüldü Format ssorunu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Format atmayı başlattım sonra gittim uyudum. Uyandigim zaman kullanıcı girişi ekranı vardı(normalde kurulum ekranı olması lazimdi) neyse şifremi yazdım bir bakım oturum açılınamıyor diyor. İnternette araştırdım ,2. Bir adminastor diye bir hesap açtım giriş yaptığımda ekran böyle oluyordu. Daha sonra tekrar Ctrl+alt+del den format atmayı denedim bu sefer kalkmadim PC basindan %22 ye geldiği zaman tpm yi silip silmeyecegimi soruyordu bende F12 ye basıp sil dedim yine geri yükleme oldu daha sonra bir daha format atmayı denedim bu sefer silme dedim esc ye bastım yine aynı şey oldu napcam ben acil yardım. ( Fotolara bakarsaniz win yeri 1 salisede gelip gidiyor)

Ekli dosyalar

• IMG_20230609_171818.jpg
    IMG_20230609_171818.jpg
    774 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20230609_145351.jpg
    IMG_20230609_145351.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20230609_215434.jpg
    Screenshot_20230609_215434.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20230609_215421.jpg
    Screenshot_20230609_215421.jpg
    126.4 KB · Görüntüleme: 65
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
  1. Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Öncelikle bilgisayarınızı tamamen kapatın ve tekrar açın. Bazen basit bir yeniden başlatma işlemi sorunları çözebilir.
  2. Başlangıç Onarımı: Bilgisayarınızı Windows Başlangıç Onarımı aracını kullanarak başlatmayı deneyin. Bunun için Windows kurulum medyasını (USB veya DVD) kullanmanız gerekebilir.
  3. Kurtarma Ortamı: Windows Kurtarma Ortamı'nı kullanarak sistemi onarmayı deneyebilirsiniz. Kurtarma Ortamı'na erişmek için Windows kurulum medyasını kullanabilir veya bazı bilgisayar modellerinde F8 veya Shift+F8 tuşlarına basarak kurtarma seçeneklerini açabilirsiniz.
  4. Kurtarma Noktası: Eğer daha önce sisteminiz için bir kurtarma noktası oluşturduysanız, kurtarma noktasını geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, sistemi bir önceki çalışan durumuna geri getirebilir.
  5. Uzman Yardımı: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ederse, bir bilgisayar teknisyeninden veya uzman birinden yardım almanızı öneririm. Bilgisayarınızda daha karmaşık bir sorun olabilir ve uzman desteği gerekebilir.
Önemli not: Format atma işlemi sırasında verilerinizin yedeklerini aldığınızdan emin olun. Format işlemi tüm verileri silecektir, bu yüzden önemli dosyalarınızın yedeklerini güvenli bir şekilde saklayın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
1. İşe yaramadı
2. İşe yaramadı (1.görsel)
3. Denemedim
4. Deniyorum geri bildirim vereceğim

Ekli dosyalar

• IMG_20230609_224409.jpg
    IMG_20230609_224409.jpg
    863.4 KB · Görüntüleme: 52
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
  1. Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Öncelikle bilgisayarınızı tamamen kapatın ve tekrar açın. Bazen basit bir yeniden başlatma işlemi sorunları çözebilir.
  2. Başlangıç Onarımı: Bilgisayarınızı Windows Başlangıç Onarımı aracını kullanarak başlatmayı deneyin. Bunun için Windows kurulum medyasını (USB veya DVD) kullanmanız gerekebilir.
  3. Kurtarma Ortamı: Windows Kurtarma Ortamı'nı kullanarak sistemi onarmayı deneyebilirsiniz. Kurtarma Ortamı'na erişmek için Windows kurulum medyasını kullanabilir veya bazı bilgisayar modellerinde F8 veya Shift+F8 tuşlarına basarak kurtarma seçeneklerini açabilirsiniz.
  4. Kurtarma Noktası: Eğer daha önce sisteminiz için bir kurtarma noktası oluşturduysanız, kurtarma noktasını geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, sistemi bir önceki çalışan durumuna geri getirebilir.
  5. Uzman Yardımı: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ederse, bir bilgisayar teknisyeninden veya uzman birinden yardım almanızı öneririm. Bilgisayarınızda daha karmaşık bir sorun olabilir ve uzman desteği gerekebilir.
Önemli not: Format atma işlemi sırasında verilerinizin yedeklerini aldığınızdan emin olun. Format işlemi tüm verileri silecektir, bu yüzden önemli dosyalarınızın yedeklerini güvenli bir şekilde saklayın.
İşe yaramadı o da

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Biostan tpm ayarı ya da secure boot ayarını bul, Clear All Keys gibi bir şey olması lazım onu yap düzelir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
UEFi ne Rufus ne bios ne
Dostum Rufus bir program bu program ile Windows 10 ISO dosyasını Bu program ile usb'yi uefi formatı şeklinde yazdırarak format atma gerekli uefi formatında değilse Windows zaten hata verir

Bios bilgisayarın ana karta giriş arayuzyu yeridir

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum Rufus bir program bu program ile Windows 10 ISO dosyasını Bu program ile usb'yi uefi formatı şeklinde yazdırarak format atma gerekli uefi formatında değilse Windows zaten hata verir

USB yok napcam
Post automatically merged:

Bios optionlarda
Post automatically merged:

Adam F12 ye basın diyor da bir şey olmadı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...