Seçkin Üye
ne cfg paylaşılırdı ne hileler vardı eskide kaldı maaleseflole vanguard gelince herkes forumdan çekildi ve vanguard spooferları da pahalı olunca millet satış yapamadığından yakındı.
Çoğu hile paylaşan arkadaşlarda kendi konularının forumda ilgi çekmediğini düşündüğü için hile paylaşmaya çekiniyorlarforumun özeti kısaca bu acı ama gerçek.
reisim platon gibisin maşallah hangi mağarada öğreniyorsun böyle mistik lafları@kuzubye088 yil sonu nader reis bir güzellik yapacak gibi
Bakacağız,göreceğiz
Her oyun bir gün hileyi,her hileci bir gün banı tadacaktır
-by legend crazy-
sağlam elaman mı kaldı herkesten tahtaları çaldılar@kuzubye088 platon degilde bize daha çok zır deli eleman lazım
@kuzubye088 bu forum civarlarında pek aklı başında adam bulamazsın zaten,bizim çılgın türkler heryerdesağlam elaman mı kaldı herkesten tahtaları çaldılar
bana iki tane ayır reis kardeşime de alayım@kuzubye088 bu forum civarlarında pek aklı başında adam bulamazsın zaten
Yakında herkes için hayrına şapka niyetine huni dağıtımi yapacağız
Sana kova hunisi kardeşine şise hunisi ayarlarız sadece kafanın hava almasi için hunin uç çapı kaç olsun ?bana iki tane ayır reis kardeşime de alayım
Sana kova hunisi kardeşine şise hunisi ayarlarız sadece kafanın hava almasi için hunin uç çapı kaç olsun ?
Kafanin bir yerden ceyran yapip hava alması önemli tabi,ben genis borulu huni kullaniyorum daha iyi oluyor
Olmadı :"3@By Legend crazy reisin biosunda yazdığı gibi
" her oyun bir gün hileyi tadacaktır"
ara sıra böyle ded dönemler olur çok takma sadece bekle yıl sonuna doğru birşeyler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?