Çözüldü Forza Horizon 4 açılıp kapanıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyuna giriyorum herşeyini kurdum fakat oyun başlarken bi cmd açılıyor sonra oyun launcher tam açarken geri kapanıyor çözümü yokmudur varsa acil yardım!!!!!!!!!!!!!!

Çözüm
crackli yüklediysen windows 10 1903 veya 1909 sürümünde çalışır sadece eğer steamden veya microsftdan aldıysan dosyaları doğrulayıp netframework, directx, visual c++ ve bilgisayar driverlerini güncellemelisin eğer sorunun yine düzelmez ise microsftdan destek almaya çalışabilirsin eğer oyun orijinal ise
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
crackli yüklediysen windows 10 1903 veya 1909 sürümünde çalışır sadece eğer steamden veya microsftdan aldıysan dosyaları doğrulayıp netframework, directx, visual c++ ve bilgisayar driverlerini güncellemelisin eğer sorunun yine düzelmez ise microsftdan destek almaya çalışabilirsin eğer oyun orijinal ise

Çözüm
Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
hem dosyanın konumuyla alakalı doğruluğuyla yani hemde sistemin belkide forzayı kaldırmıyordur sistemin özelliklerin ne

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dodi repacktan son çıkanı kur next next de üstleik multiplayer cracki de var steamden online oynayabiliyorsun bütün DLC'leri ile

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
oyununuz orjinal ise sisteminizin güncel olduğundan (windows updateden kontrol edin) emin olun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
game pass ile almıştım sorunu microsoft storeden ve xboxtan indirdiğim oyunları uygulamaların buldunugu klasörü silip yeniden yüklemekle çözdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...