Her Free Hilede Ban Sebebi Yüksektir Fix Yer Fazla Online Kullandığı İçin Vac AtabilirForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
Belli etmemene bağlı hocam eğer hileyi abartarak oynarsan ban yemen uzun sürmezForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
çok fazla report atarlarsa yersin rage oynarsan dayanır 1 ay daha fazla belkideForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.