Free Hilelerdeki vac ban yedirme şansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hesabın prime hesap ise hiç kullanma free hileler illaki ban yediriyor

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
belli etmediğin sürece bi problem yok dostum yemezsin kolay kolay

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
Her Free Hilede Ban Sebebi Yüksektir Fix Yer Fazla Online Kullandığı İçin Vac Atabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
artik hile kullanmayan kalmadı diyebilirim ust ranklar da bile mevlana acan var legit oynasan senin icin daha iyi olur dusuk rankta cok vurmamaya bakabılırsın

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 yıl önce sbyte kullandım bir süre sonra hiç cs girmedim arada kontrol ediyorum hala ban yememiş hesap şuan durumu nedir bilmiyorum :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
belli etmezsen yemiyorsun ama dikkat et fazla rapor yeme ve oyunu ara vererek oyna

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ben free hile kullandıgımda 1-2 hafta sonra banlanmıştım ama belli etmeden oynarsan ban yemeyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Forumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
Belli etmemene bağlı hocam eğer hileyi abartarak oynarsan ban yemen uzun sürmez :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
daha çok kişi daha rahat erişebildiği için vac yedirme şansları bir tık daha fazla oluyor. sen belki çok abartmazsın ama millet abartınca fark ediliyor ve fix yiyor maalesef

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
çok fazla report atarlarsa yersin rage oynarsan dayanır 1 ay daha fazla belkide

Her kahraman Pelerin takmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga ban yememek icin paraya kıyman lazım free olan hileler elbet bi şekilde ban atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Legit oynadığınız sürece ban yemezsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
legit oynarsan uzun sure oynayabilirsin galiba ama eninde sonunda ban yersin kanka bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer vac bypass kullanırsan ban yemezsin mesela csghost diye bir injector var vac bypasslıyo prime hesapta onetap ***** kullanmıstım ve ban yememistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...