Üye
çok araştırdım kaç gündür kafa patlattım ama düzelmediinternetten iyice araştırdın mı
hemen bakıyorum hocamDostum bende de aynı sorun vardı. Google Gameloop bluescreen yaz ilk videodakinin aynısını yap çözülüyor
engelleyen bir program yada anti virus tarzı birşey ler var mı yada her hangi bir ayar yaptın mıarkadaşlar kaç gündür gameloop'tan pubg mobile 'a giriyorum girdiğim gibi mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı formatladım düzelmedi sıfırladım düzelmedi bluestark üzerinden oyunu kurdum uzunca bi süre takıldım hiç bişey olmadı ama gamelooptan giriş yaptım tekrar mavi ekran hatası aldım bluestarktan da oynanmıyor lütfen yardımcı olacak varmı bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
yok hocam hiç bir değişiklik yapmadan durduk yere gameloop un son güncellemesinden sonra böyle sorun yaşadım hiç bir anti vürüs yokengelleyen bir program yada anti virus tarzı birşey ler var mı yada her hangi bir ayar yaptın mı
Malesef hocam olmadı bundan ümitliydim ama düzelmediDostum bende de aynı sorun vardı. Google Gameloop bluescreen yaz ilk videodakinin aynısını yap çözülüyor
hocam normal kullanıyorum istediğim oyunu oynaya biliyorum sorunsuz ama gameloop pubg yi açınca direk mavi ekran veriyorknk sorun cpudan da olabilir aynı sorun bende de vardı cpu ısınıyor mavı ekran atıyor
az önce bunu denedim olmadı malesefbelkı bu lınk yardımcı olabılır
Güncelleme notlarını benimle paylaşabilir misin? Yardımcı olmaya çalışayım sana..yok hocam hiç bir değişiklik yapmadan durduk yere gameloop un son güncellemesinden sonra böyle sorun yaşadım hiç bir anti vürüs yok
hocam normal kullanıyorum istediğim oyunu oynaya biliyorum sorunsuz ama gameloop pubg yi açınca direk mavi ekran veriyor
Post automatically merged:
az önce bunu denedim olmadı malesef
Güncelleme notlarını benimle paylaşabilir misin? Yardımcı olmaya çalışayım sana..
denemedim ama onuda deniyeyim ama değişmiyecektirknk motorları degıstırerek denedın mı bende de sadece opengl+ da oyun acılıyo
denemedim ama onuda deniyeyim ama değişmiyecektir
tamam hocam onuda kapattım deniyecemGüvenlik duvarınızı kapatmayı deneyiniz?
Bunu denedikten sonra PC restart attın mı ? Atmadıysan tekrar yapıp at.hocam normal kullanıyorum istediğim oyunu oynaya biliyorum sorunsuz ama gameloop pubg yi açınca direk mavi ekran veriyor
Post automatically merged:
az önce bunu denedim olmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?