win7 Mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar genelde bilgisayardan pugb falan oynuyorken mavi ekran hatası alıyorum ve pc kapanıyor bi süre mavi ekran hatası gösterdiği zaman bu sadece pubg oynadıgım sürede olmuyor normal açıkken de bazen oluyor internetten araştırdım bi kaç yöntemi denedim fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
mavi ekran hatasi zor bende oldu servise yolladim duzeltdiler yolladilar allah garantisi vardi yapdilar bende cok arasdirdim ama bulamadim sen en iyisi servis yoluyla hallet kardesim allah emanet

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Driverlerini güncelle hocam

Güncellersem düzelirmi veya en garanti yolu format atmakmıdır
Post automatically merged:

mavi ekran hatasi zor bende oldu servise yolladim duzeltdiler yolladilar allah garantisi vardi yapdilar bende cok arasdirdim ama bulamadim sen en iyisi servis yoluyla hallet kardesim allah emanet

eyvallah Sende

Driver güncelle garantisi varsa servise gönder olmadı format at en kolay çözüm iyi forumlar

Garantisi yok malesef

ben 2 gun urasdim cok seyler izledim sen biraz arasdirma yap belki sen duzetebilirsin

Bakıcam bi kaç gün daha kardeşim sağol

kardeşim format at düzelir

Format kesin çözüm dimi sonradan yine aynı hatayı alırmıyım

Win 7 kullanılıyormu hala

Evet ben kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu ti durumlar %50 yazılımsal %50 donanımsal oluyor format at atıktan sonra aynı sorunu yaşıyosan donanımsaldır o zaman pc den anlayan birine gidip göstermen gerkicek uzun zamandır kullanıyosan temizlik yaplır içine bide termal macunu yenilenir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Donanımsal sıkıntı olabilir dostum aldığın mavi ekran kodunu araştır genellikle ramlar ile ilgili sorun çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mavi ekranın birsürü sebebleri olabilir aklıma gelenleri yazayım Bilgisayarın sogutma sisteminde bi sorun olabilir . Remlerinde sorun olabilir 2 tane varsa tek tek deneyebilirsin. Harddiskinde sorun olabilir Hdd sentinel yükleyerek harddiskinin healtine bakabilirsin %70 in altındaysa sorunludur. ekran kartında sorun olabilir. ekran kartını bir süre söküp onboad olarak kullanabilirsin. yazılımsal olabilir formatlayıp deneyebilirsin evde deneyebileceklerin bu kadar bunlar sadece arızayı bulmakla ilgili arızayı bulunca sorunuda giderirsin
2 hafta önce beniimde başıma bi mavi ekran geldi sorun işlemci fanının ayalarının biri cıkmış işlemciye temas etmiyordu mavi ekran verip kapanıyordu onu oturttum sorun kalmadı :D

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
donanımsal olabilir bi format at halen devam ediyor ise pc parçalarını yükselt lakin bu son çaren olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...