İşte o bende olmuyor.aynısını yaşadım gameloopu silip baştan yükledim oyunu 99 da yaklaşık 10 dk bekletti ama oldu
gameloobu silip birde klaıntı gameloop dosyalarını silersen eğer, ve birdaha yüklersen düzelecektir.Ben Gameloop'tan bir tane oyunu indirmeye çalışıyorum ama %99.9 ya da %100 de takılı kalıyor ve 2 saat falan bekliyorum ama yine inmiyor. Bunun nedeni nedir sizce?
(bilgisayarda yerim var)
ben onları 2 ay önce yaptımgameloobu silip birde klaıntı gameloop dosyalarını silersen eğer, ve birdaha yüklersen düzelecektir.
hatta pc yi sıfırladım gene olmadıgameloobu silip birde klaıntı gameloop dosyalarını silersen eğer, ve birdaha yüklersen düzelecektir.
o zaman başka bir bilgisayarda fakat aynı internette indirmeyi dene indiriliyorsa sende sıkıntı var ama yok yinme indirilmiyorsa internetinde sorun vardırben onları 2 ay önce yaptım
Post automatically merged:
hatta pc yi sıfırladım gene olmadı
kardeşim yukarıdaki yorumu neden kopyala yapıştır yaptın?aynısını yaşadım gameloopu silip baştan yükledim oyunu 99 da yaklaşık 10 dk bekletti ama oldu
Google play?Gameloopu güncelle olmazsa komple kaldır gameloopu yeniden kurup yüklemeye çalış bide google play güncelle.
deneyeceğim yorumun için teşekkürlergenellikle virüs programın acıksa o yuzden yapıyor kardesım . kurulumda kapatırsan vırus programını skıntı cıkarmayacaktır.
Anti-virüs yüzündenmişGameloop yönetici olarak çalıştırınız , silip tekrar yükleyiniz (kalıntı dosyalar kalmıyacak şekilde.) , virüs programınızı kapatınız.