- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Yorumunuz için teşekkür ederim ağzınıza sağlıköncelikle kullanma amacına bağlı eğer çok gezmeyen evde otur bas yapan birisiysen laptop tavsiye etmiyorum aslında tavsiye etmemek de yanlış olur eğer çok oyun oynayan birisiysen ve evde olan birisiysen kesinlikle kasa öneririm çünkü laptopa 5k veriyorsun o paraya laptopun daha üst segmenti bir sistem dizebiliyorsun kasa ile. Dediğim gibi evde isen kasa ama evde değil de benim gibi geziyorsan, dışarda vb takılıyorsan uzun yolculuğa vb çıkma durumların oluyorsa laptop tabiki, kasayı alıp götürecek halin yok laptobu dışarı ortamında kütüphane vb gibi yerlerde rahatlıkla çantasına koyup kullanabiliyorsun.Eğer bu aşamayı aşıp laptop almaya karar verdiysen bütçene göre her türlü laptop önerebilirim önemli olan fiyatta değil laptopun segmenti , fiyat performans durumu. Bende acer nitro 5 var çift fan çift ekran kartlı oyunlarda üst segmenti normal takılırken alt segment ekran kartını kullanıyor çift fan soğutma var fazla fazla yetmesine rağmen ben kaliteli bir soğutucu daha kullanıyorum. Cs go pubg gibi ağır oyunlarda zerre kasmadan go da +200 üstü görüyorum. Iısnma olayı ise 2*3 saat sonra başlıyor oda çok hafif bir ısınma oluyo .ekranım lps ekran tn ekran değil. Evkurdan büyük indirimle 4000TL'ye almıştım. Gayet memnunum hatta fazlasııyla memnunum.Saçma sapan bir laptop alırsan pişman eder ama onu söyleyeyim.
Post automatically merged:
Monster bilgisayarlara bir göz attım fakat fiyatına göre gerçekten sistemi çok düşükoyun için masaüstü alman lazım kardeşim ama laptop diyosan monster in pulsar serisini tavsiye edebilirim
Post automatically merged:
Monster bilgisayarla genellikle sevilmiyor ama dediğiniz seriye bakarım teşekkürleroyun için masaüstü alman lazım kardeşim ama laptop diyosan monster in pulsar serisini tavsiye edebilirim