Gaming Laptoplar Güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle kullanma amacına bağlı eğer çok gezmeyen evde otur bas yapan birisiysen laptop tavsiye etmiyorum aslında tavsiye etmemek de yanlış olur eğer çok oyun oynayan birisiysen ve evde olan birisiysen kesinlikle kasa öneririm çünkü laptopa 5k veriyorsun o paraya laptopun daha üst segmenti bir sistem dizebiliyorsun kasa ile. Dediğim gibi evde isen kasa ama evde değil de benim gibi geziyorsan, dışarda vb takılıyorsan uzun yolculuğa vb çıkma durumların oluyorsa laptop tabiki, kasayı alıp götürecek halin yok laptobu dışarı ortamında kütüphane vb gibi yerlerde rahatlıkla çantasına koyup kullanabiliyorsun.Eğer bu aşamayı aşıp laptop almaya karar verdiysen bütçene göre her türlü laptop önerebilirim önemli olan fiyatta değil laptopun segmenti , fiyat performans durumu. Bende acer nitro 5 var çift fan çift ekran kartlı oyunlarda üst segmenti normal takılırken alt segment ekran kartını kullanıyor çift fan soğutma var fazla fazla yetmesine rağmen ben kaliteli bir soğutucu daha kullanıyorum. Cs go pubg gibi ağır oyunlarda zerre kasmadan go da +200 üstü görüyorum. Iısnma olayı ise 2*3 saat sonra başlıyor oda çok hafif bir ısınma oluyo .ekranım lps ekran tn ekran değil. Evkurdan büyük indirimle 4000TL'ye almıştım. Gayet memnunum hatta fazlasııyla memnunum.Saçma sapan bir laptop alırsan pişman eder ama onu söyleyeyim.
Yorumunuz için teşekkür ederim ağzınıza sağlık
Post automatically merged:

oyun için masaüstü alman lazım kardeşim ama laptop diyosan monster in pulsar serisini tavsiye edebilirim
Monster bilgisayarlara bir göz attım fakat fiyatına göre gerçekten sistemi çok düşük

oyun için masaüstü alman lazım kardeşim ama laptop diyosan monster in pulsar serisini tavsiye edebilirim
Monster bilgisayarla genellikle sevilmiyor ama dediğiniz seriye bakarım teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
imkanın varsa oyun içi masaüstü topla. üniversite okuyorsan gaming laptoplarda seni götürür baya :)

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
KANKS bence 10 bin tl verip 1060 alıcağına masa üstü al 2060 al yanı leptoplarda herşey daha ufak olduğu için cok cok cok pahalı

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yorumunuz için teşekkür ederim ağzınıza sağlık

Monster bilgisayarlara bir göz attım fakat fiyatına göre gerçekten sistemi çok düşük

Monster bilgisayarla genellikle sevilmiyor ama dediğiniz seriye bakarım teşekkürler :)
ayrıca yok o laptop bu laptop kötü diyenlerede katılmıyorum ben.Yani laptop alıyorsun tamam donanımsal hatalar vb varsa o laptop kötüdür çok ısınıyorsa felan. Ama gidipte laptopun segmentinin üstünde performans beklemek veya kasada alınan fps leri bekleyip alamayarak laptopa kötü demek saçmalık olur ki emin ol bu laptop şöyle kötü böyle kötü diyenlerin çoğu 2k ya laptop alıp go da 250fps bekleyen tipler. :) laptop rahat ve konfor işi sırf o yüzden 1-1.5k para fazladan ekleniyor fiyatına. Umarım yararlı olmuşturum :) İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyun için laptop hiç tavsiye etmem ısınma sorunu ile uğraşmak zorunda kalacaksın hem maliyeti daha yüksek

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Leptop olarak monster ve asus öneririm kardeşim kendileri bu konuda baya gelişmiş.

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
monstar bilgisayarı almanı tavsiye ederim DELL markalar bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
abra a7 var bende oyunlar gayet başarılı renderlarda güzel öneririm

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
msi laptop var ekstra fan tusu falan var ama yınede ısınıyor oyun masaustunde oynanır net

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun Laptopu diyosan msi asusdan sasmiycan altinada bitane sogutu koyacaksin oldu bitti

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Şuan ki oyuncu laptopları masaüstü performansının çok gerisinde değil.Bir oyuncu laptopu ile gayet istediğiniz oyunları oynayabilirsiniz.Alacağınız ürüne göre değişiklik gösterecektir tabi ama bütçeniz nedir?

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
monster bilgisayarı vardı arkadaşımın bana diyordu çok kasıyor oyunlarda.gidip baktım ne driver yüklü ne bileşenleri yüklü.sıfırdan orjinal w10 yükleyip herşeyini ayarladım şuan canavar gibi.monster laptop'ları tavsiye ederim ki şunu unutma her laptop şarjdayken performans sağlar.şarjda değilken oyuna girerseniz oyunda donmalar kasmalar atmalar yapabilir ;)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Msi gl62m 7rd serisi kullanıyorum genel olarak memnunum ama fiyat açısından her zaman masaüstü daha makul fiyatlara alınabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MSİ önerebilirim hocam . Ben HP , ASUS , MONSTER , DELL kullandım . MSİ bi başka idi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
brother depending on laptop you buy or have,

hope to resolve your disagreement

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Laptoplarda oyun oynama konusu çok sıkıntılı. 3 fanlı laptoplarda bile 2-3 saatin ardından aşırı ısınmalardan dolayı fps düşmeleri başlıyor. Rahatsız edici fan sesi de cabası..

PROFESSİONAL FİFA PLAYER
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
4 senedir aktif gamıng laptop kullanıyorum hiç sorun yaşamadım malesef sabit oyunları oynuyorum (Monster Abra a5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...