Eskiden gider tanışırdım. Şimdi arada bir dm'den yürüyorlar o kadar. Yani dershane ortamında flörtleştiğim biri yok. Kız peşinde koşan biri olarak da gözükmüyorum.çok fazla kızların peşinden koşmamaya çalış biraz cool davran. *mcı gibi gözükme olayı bende yaşıyorum ama eskisi gibi olmadığın için koşmuyolarsa şanssızlığında var allah karşına birisini çıkartır inşallah
eğer arada dm den yürüyorlarsa yürüyenlere cevap vermeyi dene sevgilin olsun istiyorsanEskiden gider tanışırdım. Şimdi arada bir dm'den yürüyorlar o kadar. Yani dershane ortamında flörtleştiğim biri yok. Kız peşinde koşan biri olarak da gözükmüyorum.
Fakat tipimden kaynaklı *mcı gözüküyorum. Bu benim için bir sorun değil böyle gözükmem fakat karşı cins olarak hiç iş yok :/ İnşallah Allah hepimizin karşısına bizi olduğumuz gibi seven birini çıkarır.
Anlattığım şeylerde duyar kasmaya çalıştığım vesaire yok art niyetinizin sebebini anlamadım. Sadece fikir istiyorum sizdenüzücü hikayedostum bence bırak bu işleri
Ya şimdi şöyle tabir olarak ve betimlemesi en kolay bu şekilde yapılabileceği için böyle yazdım. Kendime uygun biri olsa devam edeceğim zaten ama hiçkimse yok yani.Kızlar peşimde koşuyordu demekte karşı cinsi bir tık aşağlamak gibi geliyor ya neden kendine uygun biriyle devam edip yoluna bakmıyorsun yani
bence bırak bu kız işlerini hepsi boş zatenSelam. Bu paylaşımda benim için biraz iç dökmelerim ve aynı zamanda sizden yardım beklentim olacak.
Lafın kısası anlatmaya başlayayım.
Ben şu anda 12.sınıf öğrencisiyim YKS sınavında belirli bir hedefim var. Bu hedefi gerçekleştirmek için sevgili yapmamaya karar verdim. Buraya kadar bir sıkıntı yok.
Sınava çalıştım ve hala daha çalışıyorum arada çok da nadir olsa flörtlerim ve flörtleşmelerim oldu. Anlık denilebilecek süreler yani.
Hala daha sınava çalışıyorum fakat hayatımda bir şeyler eksik olduğunu fark ettim son aylarda. Ve bunun için sevgili yapma fikri bana çok mantıklı gelmeye başladı.
Sevgili yapmaya çalıştım sevgili aradım fakat olmadı olmuyorda.
Geçen sene yani 11.sınıfta okulun popüler çocuğuydum -- sınav için açığa geçtim. -- sürekli yanımda kızlar, arkadaşlarım vesaire çok mutlu bir seneydi benim için.
Fakat bu sene ne olduysa sanki kaderim bağlanmış gibi arkadaşlarımla ilişkilerim koptu. Çok az sayıda arkadaşım şu anda. Sevgili flört olayları desen berbat.
Bana yazan benden hoşlanan ortalama tipli bir kız vardı. Onu da elimden kaçırdım sanırım. Yani bilmiyorum berbat ilerliyor her şey intihar vesaire düşündüm çok uzun zaman hiçbir şey yolunda gitmiyor hayatımda. Mutlu olmak için insanları sevmem ve onların da beni sevmesi lazım ailem var yanımda çok şükür onlarla konuşuyorum ama yetmiyor bir yerden sonra insana. Fitness vesaire yapıyorum yapmadan önce daha çekiciydim sanırım şimdi büyüdüm boyum uzadı tipim olgunlaştı biraz daha.
Yakışıklılaştığımı düşünüyordum ve kadınları çözdüğümü düşünüyordum fakat iş düşündüğüm gibi değilmiş. Ne yapsam bilmiyorum sınav sürecim berbat arkadaşlık/sevgililik ilişkilerim berbat spor hayatım berbat hayatımda her şey b*ka sardı resmen ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
Annem bir psikologla konuş o sana yardımcı olur falan dedi ama bana para israfı gibi geliyor.
Rica ediyorum anlattığım şeylere ergenlik vesaire demeyin. Yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum ve arkadaşlarım bunu bana söylüyor. Hayatımda bir sınav gibi bu sene benim için berbat bir yıl. Yapayalnızım çevremde çok insan varmış gibi gözüküyor. *mcı gibi gözüküyorum insanlarda öyle gözüküyorsun diyor. Fakat hayatımda hiç kimse yok ben sevmek ve sevilmek istiyorum ama olmuyor. İyi olmaya çalıştıkça her şey daha kötüye gidiyor.
Geçen sene insanlara değer vermeyen sözlerini önemsemeyen serseri bir tiptim. Ve bir 6-7 aylık bir ilişkimde sevgilimi çokça kez aldattım. Utanıyorum bunları anlatırken ama yaptım bu yaptıklarımdan ders çıkardım.
Yaptıklarımın karması mı dönüyor bana bilmiyorum ama cidden psikolojik ve mental olarak berbat bir durumdayım. Tekrardan söylüyorum bana yardım edin.
Hayatımın düzelmesi için bir karşı cinse ihtiyacım var gibi geliyor. Benim mantığıma yatan şey bu. Fakat bunu bile beceremiyorum geçen sene çok fazla sevgilim oldu o oldu bu oldu tipim oldukça kötüydü bu halime göre boyum daha kısaydı. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum fakat çekiciliğimi kaybettim sanırım.
Bu çekiciliği nasıl kazanabilirim tekrardan bilmiyorum. Auram kötü diyor arkadaşlarım nasıl düzeltirim bilmiyorum. Rica ediyorum bana yardım edin.
Geçen sene boyum 182 kilom 78 civarıydı.
Bu sene boyum 186-87 kilom 85. kaslı sayılacak bir vücudum ve yüz hatları belirli bir yüze sahibim. Arkadaşlarım ve ortamlarda yakışıklısın deniyor. Bana genellike.
Cidden bana yardımcı olmak isterseniz Discord iletişim adresimi size verebilirim uzun uzun konuşabiliriz.
Biraz uzun bir yazı oldu, aynı zamanda içimi döktüm. Sonuna kadar okuduysanız çok teşekkür ederim size.
dostum profesyonel a*** ve şerefsiz olarak söylüyorum tamamen iş seni ilk görüşte fazla cesaretli sanmaları olabilir genelde bana bu yüzden yazmazlardı biraz bunun dozunu düşürdüm rahat yerine daha az rahat takılmaya başlaıdm kızlar yazmaya başladı bana değişik bir şekildeEskiden gider tanışırdım. Şimdi arada bir dm'den yürüyorlar o kadar. Yani dershane ortamında flörtleştiğim biri yok. Kız peşinde koşan biri olarak da gözükmüyorum.
Fakat tipimden kaynaklı *mcı gözüküyorum. Bu benim için bir sorun değil böyle gözükmem fakat karşı cins olarak hiç iş yok :/ İnşallah Allah hepimizin karşısına bizi olduğumuz gibi seven birini çıkarır.
kızlara yakın davran ama ilişki istemiyormuş gibi hallere gir onların hislerinden anladığını falan belli et ama hiç sevgililik konusu açma flört gibi davranmış olacaksın böyle 3 4 kişiye daha yap harem kurarsınSelam. Bu paylaşımda benim için biraz iç dökmelerim ve aynı zamanda sizden yardım beklentim olacak.
Lafın kısası anlatmaya başlayayım.
Ben şu anda 12.sınıf öğrencisiyim YKS sınavında belirli bir hedefim var. Bu hedefi gerçekleştirmek için sevgili yapmamaya karar verdim. Buraya kadar bir sıkıntı yok.
Sınava çalıştım ve hala daha çalışıyorum arada çok da nadir olsa flörtlerim ve flörtleşmelerim oldu. Anlık denilebilecek süreler yani.
Hala daha sınava çalışıyorum fakat hayatımda bir şeyler eksik olduğunu fark ettim son aylarda. Ve bunun için sevgili yapma fikri bana çok mantıklı gelmeye başladı.
Sevgili yapmaya çalıştım sevgili aradım fakat olmadı olmuyorda.
Geçen sene yani 11.sınıfta okulun popüler çocuğuydum -- sınav için açığa geçtim. -- sürekli yanımda kızlar, arkadaşlarım vesaire çok mutlu bir seneydi benim için.
Fakat bu sene ne olduysa sanki kaderim bağlanmış gibi arkadaşlarımla ilişkilerim koptu. Çok az sayıda arkadaşım şu anda. Sevgili flört olayları desen berbat.
Bana yazan benden hoşlanan ortalama tipli bir kız vardı. Onu da elimden kaçırdım sanırım. Yani bilmiyorum berbat ilerliyor her şey intihar vesaire düşündüm çok uzun zaman hiçbir şey yolunda gitmiyor hayatımda. Mutlu olmak için insanları sevmem ve onların da beni sevmesi lazım ailem var yanımda çok şükür onlarla konuşuyorum ama yetmiyor bir yerden sonra insana. Fitness vesaire yapıyorum yapmadan önce daha çekiciydim sanırım şimdi büyüdüm boyum uzadı tipim olgunlaştı biraz daha.
Yakışıklılaştığımı düşünüyordum ve kadınları çözdüğümü düşünüyordum fakat iş düşündüğüm gibi değilmiş. Ne yapsam bilmiyorum sınav sürecim berbat arkadaşlık/sevgililik ilişkilerim berbat spor hayatım berbat hayatımda her şey b*ka sardı resmen ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
Annem bir psikologla konuş o sana yardımcı olur falan dedi ama bana para israfı gibi geliyor.
Rica ediyorum anlattığım şeylere ergenlik vesaire demeyin. Yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum ve arkadaşlarım bunu bana söylüyor. Hayatımda bir sınav gibi bu sene benim için berbat bir yıl. Yapayalnızım çevremde çok insan varmış gibi gözüküyor. *mcı gibi gözüküyorum insanlarda öyle gözüküyorsun diyor. Fakat hayatımda hiç kimse yok ben sevmek ve sevilmek istiyorum ama olmuyor. İyi olmaya çalıştıkça her şey daha kötüye gidiyor.
Geçen sene insanlara değer vermeyen sözlerini önemsemeyen serseri bir tiptim. Ve bir 6-7 aylık bir ilişkimde sevgilimi çokça kez aldattım. Utanıyorum bunları anlatırken ama yaptım bu yaptıklarımdan ders çıkardım.
Yaptıklarımın karması mı dönüyor bana bilmiyorum ama cidden psikolojik ve mental olarak berbat bir durumdayım. Tekrardan söylüyorum bana yardım edin.
Hayatımın düzelmesi için bir karşı cinse ihtiyacım var gibi geliyor. Benim mantığıma yatan şey bu. Fakat bunu bile beceremiyorum geçen sene çok fazla sevgilim oldu o oldu bu oldu tipim oldukça kötüydü bu halime göre boyum daha kısaydı. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum fakat çekiciliğimi kaybettim sanırım.
Bu çekiciliği nasıl kazanabilirim tekrardan bilmiyorum. Auram kötü diyor arkadaşlarım nasıl düzeltirim bilmiyorum. Rica ediyorum bana yardım edin.
Geçen sene boyum 182 kilom 78 civarıydı.
Bu sene boyum 186-87 kilom 85. kaslı sayılacak bir vücudum ve yüz hatları belirli bir yüze sahibim. Arkadaşlarım ve ortamlarda yakışıklısın deniyor. Bana genellike.
Cidden bana yardımcı olmak isterseniz Discord iletişim adresimi size verebilirim uzun uzun konuşabiliriz.
Biraz uzun bir yazı oldu, aynı zamanda içimi döktüm. Sonuna kadar okuduysanız çok teşekkür ederim size.
Mantıklı diyorsun aslında sen anlatırken geçen yaz aklıma geldi bir kızla başbaşa kaldığımda bana azıcık ilgisi olsa dahi tavlıyordum.kızlara yakın davran ama ilişki istemiyormuş gibi hallere gir onların hislerinden anladığını falan belli et ama hiç sevgililik konusu açma flört gibi davranmış olacaksın böyle 3 4 kişiye daha yap harem kurarsın
İstersen discorddan uzun uzun konuşabiliriz xy#1000.aga sen gene iyisin bana hiçkimse bakmıyo amk 9 10 yok koronadan 11. sınıf tamam olcak dedik 2. dönem deprem oldu gitmiyorum okula sıçayim böyle şansa
Doğru diyorsun aslında. Sadece ben fazla rahat takıldım sanırımdostum profesyonel a*** ve şerefsiz olarak söylüyorum tamamen iş seni ilk görüşte fazla cesaretli sanmaları olabilir genelde bana bu yüzden yazmazlardı biraz bunun dozunu düşürdüm rahat yerine daha az rahat takılmaya başlaıdm kızlar yazmaya başladı bana değişik bir şekildecesaretli görünürsen a*** ve bu çok rahat bu bana bakmaz gibi düşüncelere giriyorlar
Ayrıca rahat kelimesinden kasıt küfür vesaire mi anlamadım tam olarak ne oluyor?dostum profesyonel a*** ve şerefsiz olarak söylüyorum tamamen iş seni ilk görüşte fazla cesaretli sanmaları olabilir genelde bana bu yüzden yazmazlardı biraz bunun dozunu düşürdüm rahat yerine daha az rahat takılmaya başlaıdm kızlar yazmaya başladı bana değişik bir şekildecesaretli görünürsen a*** ve bu çok rahat bu bana bakmaz gibi düşüncelere giriyorlar
ortamda davranışların buna her şey giriyor misal kanka ezik gibi davran ama tam ezik değil sadece daha az takıl çekimser davran ama ayarında asosyal birisi gibi davranma tam ayarında tuttur bunları deneye yanıla bulucaksın ve bazı konularda minik ylaan söyle misal örnek veriyorum boyun 1 78 dir ama sen 1 80 de gibi gibi göz çıkartmayan minik yalanlarla taçlandır kendiniMantıklı diyorsun aslında sen anlatırken geçen yaz aklıma geldi bir kızla başbaşa kaldığımda bana azıcık ilgisi olsa dahi tavlıyordum.
ben bunu yapmayı bıraktım çok haklısın <3
Post automatically merged:
İstersen discorddan uzun uzun konuşabiliriz xy#1000.
Belki sana bir yardımım dokunur
Doğru diyorsun aslında. Sadece ben fazla rahat takıldım sanırım
Ayrıca rahat kelimesinden kasıt küfür vesaire mi anlamadım tam olarak ne oluyor?
Boyum 186 87 ozaman bir tık daha fazla söyleyeyim anladım.ortamda davranışların buna her şey giriyor misal kanka ezik gibi davran ama tam ezik değil sadece daha az takıl çekimser davran ama ayarında asosyal birisi gibi davranma tam ayarında tuttur bunları deneye yanıla bulucaksın ve bazı konularda minik ylaan söyle misal örnek veriyorum boyun 1 78 dir ama sen 1 80 de gibi gibi göz çıkartmayan minik yalanlarla taçlandır kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?