Geçen sene kızlar peşimden koşarken bu sene 1 tane bile sevgilim olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Boyum 186 87 ozaman bir tık daha fazla söyleyeyim anladım.
Fazla da girişken olma diyorsun.
Benim ağzım genelde bozuktur onu toparlamaya çalışayım
işte kanka küfür etme yüzüne karşı ancak numarasını alınca amk tarzı cümelelr kur bir de ben ilk baş aşırı samimi olurum kanka az insanla tanışır ama sonunda kölem yaparım kadını evet çok kötü bir insanım ama beni üzdü 1 kişi ben de 500 kişiyi üzüyorum işte kısacası kanka benim gibi az insanla konuşayım ama tam istediğim gibi olsun istersen samimi yaklaş ilk yada daha fazla konuşayım önüme geleni eklim dersen daha az samimi ayarında samimi ol ve son tavsiye kanka kızlarla konuşmak istiyorsan cringe şeyler söyle gururunu kenara at öldür ye bitir ham yap misal
yaa yerim seni waslşkdwasklşd böyle leş cümleler kur hoşuna gidecek şeyler wasklşdaklşwd

✏️✏️
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bak dostum acilen kilo veriyorsun hemen su içmeye başlıyorsun. Şaka bir yana; Şans denen bir gerçek var şansın yoksa olmaz, Şansın varsa olur. Bu kafada ilerlersen elbet bir kaç kız düşürürsün.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cidden anlattıklarını okurken gözümde geçen seneki halim canlandı ve dediklerin tamamen doğru çok teşekkür ederim yarın uygulamaya başlayacağım bakalım.
Post automatically merged:

Bak dostum acilen kilo veriyorsun hemen su içmeye başlıyorsun. Şaka bir yana; Şans denen bir gerçek var şansın yoksa olmaz, Şansın varsa olur. Bu kafada ilerlersen elbet bir kaç kız düşürürsün.
aslında fiziğimin yaşıtlarıma göre iyi olduğunu düşünüyorum. Basketbolcuyum ve fitness yapıyorum 187 85 kiloyum şuanda

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
np dostum benim gibi 1 şerefsizin olması çok daha güzel olur kadın düşmanı değilim sadece akli dengemi kaybettim

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Belki böylesi daha hayırlı insan bilemez

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum onemli olan kizlar degil, onemli olan Dostluk birlik agalardir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka dönem dönem olur öyle takma kafaya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hayatının belki de en önemli olaylarından birinin olduğu bi senedesin boşu boşuna kendini üzme önüne ve geleceğine bak derim sınavdan başarılı bir sonuç alırsan gittiğin yerde niceleriyle tanışırsın zaten kendini üzmene gerek yok muhtemelen geçen seneki bahsettiğin arkadaşların da sınav heyecanına ortadan kaybolmuştur onları boşver kendi hayatını yaşa

Tepkiler: Wir
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende Derdim Var Sanıyorum Allah Yardımcın olsun Kardeşim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya bırak kızı birader erkek adamın erkek sevgilisi olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sınav bittikten sonra kişisel bakımına iyice özen ver,ortamlara gir birçok arkadaş edin,tanışabileceğin max insanlarla tanış.Herşey eskisinden daha iyi olur hatta en iyisini bulup artık böyle bir derdinin olmamasını sağlayabilirsin.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum onemli olan kizlar degil, onemli olan Dostluk birlik agalardir.
Fazla arkadaşım da yok.

Ortamlara nasıl girebilirim peki ne yapmam gerekiyor tam olarak. Kişisel bakımıma biraz daha dikkat ettikten sonra

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Fazla arkadaşım da yok.

Ortamlara nasıl girebilirim peki ne yapmam gerekiyor tam olarak. Kişisel bakımıma biraz daha dikkat ettikten sonra
İnsanlarla konuşmaktan çekinme,önyargılarından biraz kurtul,kolay bağlanma ve çeşitli toplu aktivitelere bol bol katıl mesela doğa yürüyüşleri,bisikler turları,tema vakfının da bazı çalışmalarına rastlamıştım,bunlar gibi bol bol etkinlik bul.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkesin vardır prime dönemi...

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aslında ağzım iyi laf yapar ama o etkinliklere hiç katılmadım yksden sonra deneyeceğim bakalım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Konuşmanı (Diksiyon) düzeltip gayet iyi diksiyonun olursa ve sosyal ortamlarda takılırsan elbet şansın dönecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...