Ultra Üye
işte kanka küfür etme yüzüne karşı ancak numarasını alınca amk tarzı cümelelr kur bir de ben ilk baş aşırı samimi olurum kanka az insanla tanışır ama sonunda kölem yaparım kadını evet çok kötü bir insanım ama beni üzdü 1 kişi ben de 500 kişiyi üzüyorum işteBoyum 186 87 ozaman bir tık daha fazla söyleyeyim anladım.
Fazla da girişken olma diyorsun.
Benim ağzım genelde bozuktur onu toparlamaya çalışayım
Cidden anlattıklarını okurken gözümde geçen seneki halim canlandı ve dediklerin tamamen doğru çok teşekkür ederim yarın uygulamaya başlayacağım bakalım.işte kanka küfür etme yüzüne karşı ancak numarasını alınca amk tarzı cümelelr kur bir de ben ilk baş aşırı samimi olurum kanka az insanla tanışır ama sonunda kölem yaparım kadını evet çok kötü bir insanım ama beni üzdü 1 kişi ben de 500 kişiyi üzüyorum iştekısacası kanka benim gibi az insanla konuşayım ama tam istediğim gibi olsun istersen samimi yaklaş ilk yada daha fazla konuşayım önüme geleni eklim dersen daha az samimi ayarında samimi ol ve son tavsiye kanka kızlarla konuşmak istiyorsan cringe şeyler söyle gururunu kenara at öldür ye bitir ham yap misal
yaa yerim seni waslşkdwasklşd böyle leş cümleler kur hoşuna gidecek şeyler wasklşdaklşwd
aslında fiziğimin yaşıtlarıma göre iyi olduğunu düşünüyorum. Basketbolcuyum ve fitness yapıyorum 187 85 kiloyum şuandaBak dostum acilen kilo veriyorsun hemen su içmeye başlıyorsun. Şaka bir yana; Şans denen bir gerçek var şansın yoksa olmaz, Şansın varsa olur. Bu kafada ilerlersen elbet bir kaç kız düşürürsün.
np dostum benim gibi 1 şerefsizin olması çok daha güzel olur kadın düşmanı değilim sadece akli dengemi kaybettimCidden anlattıklarını okurken gözümde geçen seneki halim canlandı ve dediklerin tamamen doğru çok teşekkür ederim yarın uygulamaya başlayacağım bakalım.
Post automatically merged:
aslında fiziğimin yaşıtlarıma göre iyi olduğunu düşünüyorum. Basketbolcuyum ve fitness yapıyorum 187 85 kiloyum şuanda
Bende öyle bendenp dostum benim gibi 1 şerefsizin olması çok daha güzel olur kadın düşmanı değilim sadece akli dengemi kaybettim
umarım çok can yakarsın dostumBende öyle bende
Emin ol senden daha az abazayımdır canım kardeşim benim.BOŞ BİR KONU AÇMIŞSIN NE YAZIKKİ KARDEŞİM BU KADAR ABAZA OLMA AKIŞINA BIRAK
Kanka dönem dönem olur öyle takma kafayaSelam. Bu paylaşımda benim için biraz iç dökmelerim ve aynı zamanda sizden yardım beklentim olacak.
Lafın kısası anlatmaya başlayayım.
Ben şu anda 12.sınıf öğrencisiyim YKS sınavında belirli bir hedefim var. Bu hedefi gerçekleştirmek için sevgili yapmamaya karar verdim. Buraya kadar bir sıkıntı yok.
Sınava çalıştım ve hala daha çalışıyorum arada çok da nadir olsa flörtlerim ve flörtleşmelerim oldu. Anlık denilebilecek süreler yani.
Hala daha sınava çalışıyorum fakat hayatımda bir şeyler eksik olduğunu fark ettim son aylarda. Ve bunun için sevgili yapma fikri bana çok mantıklı gelmeye başladı.
Sevgili yapmaya çalıştım sevgili aradım fakat olmadı olmuyorda.
Geçen sene yani 11.sınıfta okulun popüler çocuğuydum -- sınav için açığa geçtim. -- sürekli yanımda kızlar, arkadaşlarım vesaire çok mutlu bir seneydi benim için.
Fakat bu sene ne olduysa sanki kaderim bağlanmış gibi arkadaşlarımla ilişkilerim koptu. Çok az sayıda arkadaşım şu anda. Sevgili flört olayları desen berbat.
Bana yazan benden hoşlanan ortalama tipli bir kız vardı. Onu da elimden kaçırdım sanırım. Yani bilmiyorum berbat ilerliyor her şey intihar vesaire düşündüm çok uzun zaman hiçbir şey yolunda gitmiyor hayatımda. Mutlu olmak için insanları sevmem ve onların da beni sevmesi lazım ailem var yanımda çok şükür onlarla konuşuyorum ama yetmiyor bir yerden sonra insana. Fitness vesaire yapıyorum yapmadan önce daha çekiciydim sanırım şimdi büyüdüm boyum uzadı tipim olgunlaştı biraz daha.
Yakışıklılaştığımı düşünüyordum ve kadınları çözdüğümü düşünüyordum fakat iş düşündüğüm gibi değilmiş. Ne yapsam bilmiyorum sınav sürecim berbat arkadaşlık/sevgililik ilişkilerim berbat spor hayatım berbat hayatımda her şey b*ka sardı resmen ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yol gösterecek birine ihtiyacım var.
Annem bir psikologla konuş o sana yardımcı olur falan dedi ama bana para israfı gibi geliyor.
Rica ediyorum anlattığım şeylere ergenlik vesaire demeyin. Yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum ve arkadaşlarım bunu bana söylüyor. Hayatımda bir sınav gibi bu sene benim için berbat bir yıl. Yapayalnızım çevremde çok insan varmış gibi gözüküyor. *mcı gibi gözüküyorum insanlarda öyle gözüküyorsun diyor. Fakat hayatımda hiç kimse yok ben sevmek ve sevilmek istiyorum ama olmuyor. İyi olmaya çalıştıkça her şey daha kötüye gidiyor.
Geçen sene insanlara değer vermeyen sözlerini önemsemeyen serseri bir tiptim. Ve bir 6-7 aylık bir ilişkimde sevgilimi çokça kez aldattım. Utanıyorum bunları anlatırken ama yaptım bu yaptıklarımdan ders çıkardım.
Yaptıklarımın karması mı dönüyor bana bilmiyorum ama cidden psikolojik ve mental olarak berbat bir durumdayım. Tekrardan söylüyorum bana yardım edin.
Hayatımın düzelmesi için bir karşı cinse ihtiyacım var gibi geliyor. Benim mantığıma yatan şey bu. Fakat bunu bile beceremiyorum geçen sene çok fazla sevgilim oldu o oldu bu oldu tipim oldukça kötüydü bu halime göre boyum daha kısaydı. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum fakat çekiciliğimi kaybettim sanırım.
Bu çekiciliği nasıl kazanabilirim tekrardan bilmiyorum. Auram kötü diyor arkadaşlarım nasıl düzeltirim bilmiyorum. Rica ediyorum bana yardım edin.
Geçen sene boyum 182 kilom 78 civarıydı.
Bu sene boyum 186-87 kilom 85. kaslı sayılacak bir vücudum ve yüz hatları belirli bir yüze sahibim. Arkadaşlarım ve ortamlarda yakışıklısın deniyor. Bana genellike.
Cidden bana yardımcı olmak isterseniz Discord iletişim adresimi size verebilirim uzun uzun konuşabiliriz.
Biraz uzun bir yazı oldu, aynı zamanda içimi döktüm. Sonuna kadar okuduysanız çok teşekkür ederim size.
Fazla arkadaşım da yok.Dostum onemli olan kizlar degil, onemli olan Dostluk birlik agalardir.
Ortamlara nasıl girebilirim peki ne yapmam gerekiyor tam olarak. Kişisel bakımıma biraz daha dikkat ettikten sonraSınav bittikten sonra kişisel bakımına iyice özen ver,ortamlara gir birçok arkadaş edin,tanışabileceğin max insanlarla tanış.Herşey eskisinden daha iyi olur hatta en iyisini bulup artık böyle bir derdinin olmamasını sağlayabilirsin.
İnsanlarla konuşmaktan çekinme,önyargılarından biraz kurtul,kolay bağlanma ve çeşitli toplu aktivitelere bol bol katıl mesela doğa yürüyüşleri,bisikler turları,tema vakfının da bazı çalışmalarına rastlamıştım,bunlar gibi bol bol etkinlik bul.Fazla arkadaşım da yok.
Post automatically merged:
Ortamlara nasıl girebilirim peki ne yapmam gerekiyor tam olarak. Kişisel bakımıma biraz daha dikkat ettikten sonra
Aslında ağzım iyi laf yapar ama o etkinliklere hiç katılmadım yksden sonra deneyeceğim bakalım.İnsanlarla konuşmaktan çekinme,önyargılarından biraz kurtul,kolay bağlanma ve çeşitli toplu aktivitelere bol bol katıl mesela doğa yürüyüşleri,bisikler turları,tema vakfının da bazı çalışmalarına rastlamıştım,bunlar gibi bol bol etkinlik bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?