öncelikle merhaba, hayatımda toplasan reelden 5 tane arkadaşım yoktur, buna sınıf arkadaşlarımda dahil, Arkadaş iyi bir şeydir ancak ben güngörende yaşıyorum ve buranın tipleri çok kaba çok küfürbaz işte haysiyetsiz illegal cart curt. şuanda 11. sınıfım ve benimde bir tane bile sevgilim olmadı bunu kafana takmana gerek yok boyun ve kilon çok güzel fitnesse git kesinlikle vicut yap boy kilon çok iyi ve kafana sevgili muhabbetlerini takma tabi ki boş iş değil sevgili muhabbbetleri önemli ancak bak benim hiç olmadı ne kaybettim hiçbir şey benim reelden 3 tane arkadaşım var sınıf arkadaşı onlarda başka yok sürekli tek başıma takılırım tek başıma gezerim tek başıma tozarım. bakırköye giderim tek başıma bankta oturur müzik dinlerim kitap okurum spora tek giderim benim bu yolda en iyi arkadaşım müzik oldu şarkı dinlemek iyi geliyor insana tek kaldığın zaman ve arkadaşım yok diye üzülmene gerek yok yanında her zaman bir müzik vardır arkadaşlar her zaman olacak diye bir şey yok ayrıca yaşadığın yere göre de etkisi var, ben internetten sayamayacağın kadar insanla tanıştım ve şuan yaklaşık 20-30uyla konuşuyoruz aktif olarak bir grubumuz var rebel diye oyunlar oynuyoruz lol csgo valorant işte gmod rust astronner tarzı birrrsürü oyunlar oynuyoruz eğleniyoruz hepsi farklı şehirlerden ve bir gün buluşmayı düşünüyoruz işte yaklaşık 3-4 yıldır arkadaşlığımız devam ediyor hepsiyle. Discorddan oyunlardan arkadaşlar edinebilirsin ve kesinlikle arkadaşım yok diye üzülme sevgilim yok diye üzülme bende hiçbiri yok sadece internetten arkadaş edindim onlarla oyun oynuyor vakit geçiriyor sohbet ediyorum fikir alışverişi yapıyorum.