Gerçekte acil yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba vaktim yok Acer aspirin kullanıcısiyim bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı ama bu sabah Google açmaya çalışırken pc dondu bilgisayarı kapattım ancak geri açmaya çalıştığımda bilgisayar çalışıyordu ama ekran hiçbir şekilde gelmedi sorun nedir ne kadara maâl olur ?

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bios erkani geliyormu ? gelmiyorsa birsey bozulmusdur ornegin ekran karti yanmisdir.bios ekrani geliyorsa sorun hdd &ssd veya windowsdan kaynakli format atmayi deniye bilirsin.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ekran Kartı Driverin Bozulmuştur Bende Asprie E15 de Çok Fazla Yaşadım Tek Çözümü Verileri Saklayarak Bilgisayarı Sıfırlamak

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ekran kartın yanmış geçmiş olsun daha da açamasın birde farklı bit mönütöre bağla bence dene eğer ordada çalışmassa servislik artık virüsle alakası yok eğer olsaydı mavi ekran hatası olurdu virüs sadece yazılıma zarar verir donalıma değil

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ekran kartın yanmış diyen mallara kulak asma, yüksek ihtimal ekran paneliyle kartındaki kablolarda sıkıntı olmuştur. Ekran çipinin yanma ihtimali en kötü ihtimal. Yansa bile çipi değiştirmeden 100tl civarında bir fiyata ısıl işlemler gerçekleştirilerek bilgisayarı 1-2 sene daha kullanman sağlanabiliyor. Sen en iyisi servise götür. Şu ekran kartı yandı diyen salaklarla kudüsün başkent olmasını isteyen ve her sorunda bilgisayara format at diyen kişiler aynı kişilerdir unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...