Gta 5 ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
2 tane gta 5 aldım birisi epic games birisi steam ilk önce epic gamesteki ban yedi ondan sonra gittim steamden aldım sonra oyunu steamde hiç hile açmamama rağmen ban yedi niye böyle oldu boşunamı para verdim eğer bildiğiniz bir ban kaldırma yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ban kaldırma yoktur kanka senin gta 5 hesabın ban yemiş steamdaki gta 5 ten yeni bir gta hesabı oluşturman lazım

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka sen herhalde ıp ban yemmişsin bir de onu kesinlikle kaldıramazsın yeni bir epic/steam hesabı oluşturman lazım diye düşünüyorum.

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Geç olmadan iade et dostum, geç kalma. Para elinde patlamasın.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
spooferlardan yapılıyor yalnız hepsi işe yaramaz bulman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
defalarca farklı hesaplarda ban yedim çözümü yok ama spoofer bulursan dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Spoofier a yakalanmışsın moruk geçmiş olsun

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
farklı social club hesabı bağlandığından emin ol hiç bir şey yapmadan ban yemen neredeyse imkansız

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
spoofer lazım ya da rockstara mail atman lazım ben steamdan aldım diye

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öyle bırsey yok geçmiş olsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ustam bende ban yedım ama malesef kaldırılmıyor ban

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
GTA 5 oyunu, Rockstar Games tarafından geliştirilen ve dağıtılan bir oyun olduğu için ban kaldırma işlemi de Rockstar Games tarafından yönetilir. Eğer GTA 5'de bir ban aldıysanız ve bu banın haksız olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Destek Hattıyla İletişime Geçin: Rockstar Games'in resmi web sitesine gidin ve destek bölümünü bulun. Banınızın nedenini anlayın ve banın haksız olduğunu düşünüyorsanız, bu nedenle talebinizi açıklayan bir destek talebi oluşturun.
  2. Kurallara Uyun: Ban aldığınızı kabul ediyorsanız ve oyun kurallarını ihlal ettiyseniz, özür dileyin ve bu tür davranışlara son verdiğinizi belirtin.
  3. Haksız Ban Durumu: Eğer haksız yere banlandığınızı düşünüyorsanız, destek talebinizi detaylandırın ve delillerinizi sunun. Oyunda yaşanan herhangi bir sorun veya hata hakkında bilgi vermek de önemlidir.
  4. Sabırlı Olun: Destek talebinizi oluşturduktan sonra Rockstar Games destek ekibi ile iletişim kurmanız gerekecektir. Cevap alana kadar sabırlı olun. Ban kaldırma işlemleri biraz zaman alabilir.
  5. İyi İletişim Kurun: Her zaman saygılı ve yapıcı bir şekilde iletişim kurun. Kaba veya agresif davranışlar, ban kaldırma talebinizin olumlu sonuçlanma şansını azaltabilir.
Unutmayın ki eğer banınız haklı bir sebeple verilmişse, Rockstar Games banın kalıcı olabileceğini belirtmiş olabilir. Oyunun hüküm ve koşullarını incelemek önemlidir ve oyun kurallarına uymak her zaman en iyisi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gta ban kaldırma yöntemi yok diye biliyorum ip ban yemiş olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...