20 Tem 2019 #1 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI beyler gta 5 aldım önceden konu açmıştım bilenler bilir,social club hesabı aldım daha ucuz diye duydugum kadarıyla fivem steam ile oynanıyormuş internette böyle bir video gördüm o yüzden social club aldım ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) böyle yaparak fivem oynayabilirirm değilmi ?
beyler gta 5 aldım önceden konu açmıştım bilenler bilir,social club hesabı aldım daha ucuz diye duydugum kadarıyla fivem steam ile oynanıyormuş internette böyle bir video gördüm o yüzden social club aldım ( Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ) böyle yaparak fivem oynayabilirirm değilmi ?
20 Tem 2019 Konuyu başlatan #2 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI of nope king' Alıntı: Dene knk Genişletmek için tıklayın ... inşallah olur bugün aldım, indiriceğim bu gece yarın deniyeceğim emin olmak istedim sadece
of nope king' Alıntı: Dene knk Genişletmek için tıklayın ... inşallah olur bugün aldım, indiriceğim bu gece yarın deniyeceğim emin olmak istedim sadece
20 Tem 2019 #3 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Oynarsın bende social club'den aldım. kısacası farketmiyor oyun orjinal olsun yeter
20 Tem 2019 #4 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI 1BY' Alıntı: inşallah olur bugün aldım, indiriceğim bu gece yarın deniyeceğim emin olmak istedim sadece Genişletmek için tıklayın ... hmm anladım reis inş olur da olur sanırsam ya
1BY' Alıntı: inşallah olur bugün aldım, indiriceğim bu gece yarın deniyeceğim emin olmak istedim sadece Genişletmek için tıklayın ... hmm anladım reis inş olur da olur sanırsam ya
20 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Offset' Alıntı: Oynarsın bende social club'den aldım. kısacası farketmiyor oyun orjinal olsun yeter Genişletmek için tıklayın ... inşallah olur
Offset' Alıntı: Oynarsın bende social club'den aldım. kısacası farketmiyor oyun orjinal olsun yeter Genişletmek için tıklayın ... inşallah olur
20 Tem 2019 #6 eXe34 E Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 15 Tepki puanı 129 7 HİZMET YILI 1BY' Alıntı: inşallah olur Genişletmek için tıklayın ... Steam varsa ve gta5 orjinal ise her türlü oynarsın. Önemli olan GTA5 orjinal olması ve steam adresinin olması. Steam Fivem istiyor.
1BY' Alıntı: inşallah olur Genişletmek için tıklayın ... Steam varsa ve gta5 orjinal ise her türlü oynarsın. Önemli olan GTA5 orjinal olması ve steam adresinin olması. Steam Fivem istiyor.
20 Tem 2019 Konuyu başlatan #7 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI eXe34' Alıntı: Steam varsa ve gta5 orjinal ise her türlü oynarsın. Önemli olan GTA5 orjinal olması ve steam adresinin olması. Steam Fivem istiyor. Genişletmek için tıklayın ... gta 5 im orjinal sadece steam den almadım social club dan aldım
eXe34' Alıntı: Steam varsa ve gta5 orjinal ise her türlü oynarsın. Önemli olan GTA5 orjinal olması ve steam adresinin olması. Steam Fivem istiyor. Genişletmek için tıklayın ... gta 5 im orjinal sadece steam den almadım social club dan aldım
10 Ağu 2019 #8 eXe34 E Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 15 Tepki puanı 129 7 HİZMET YILI 1BY' Alıntı: gta 5 im orjinal sadece steam den almadım social club dan aldım Genişletmek için tıklayın ... Bende steamden al demedim steam hesabını Fivem tarafından isteniyor. yani GTA 5 ayrı Steam Hesabın ayrı olabilir.
1BY' Alıntı: gta 5 im orjinal sadece steam den almadım social club dan aldım Genişletmek için tıklayın ... Bende steamden al demedim steam hesabını Fivem tarafından isteniyor. yani GTA 5 ayrı Steam Hesabın ayrı olabilir.
10 Ağu 2019 Konuyu başlatan #9 ilkxr Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 42 Ödüller 8 7 HİZMET YILI eXe34' Alıntı: Bende steamden al demedim steam hesabını Fivem tarafından isteniyor. yani GTA 5 ayrı Steam Hesabın ayrı olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler,şuan oynuyorum fakat oyun biraz kastığı için fivem oynamıyorum,sizide yordum
eXe34' Alıntı: Bende steamden al demedim steam hesabını Fivem tarafından isteniyor. yani GTA 5 ayrı Steam Hesabın ayrı olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler,şuan oynuyorum fakat oyun biraz kastığı için fivem oynamıyorum,sizide yordum
15 Ağu 2019 #10 eXe34 E Üye Katılım 18 Şub 2019 Mesajlar 15 Tepki puanı 129 7 HİZMET YILI 1BY' Alıntı: Teşekkürler,şuan oynuyorum fakat oyun biraz kastığı için fivem oynamıyorum,sizide yordum Genişletmek için tıklayın ... Ayarları kıs
1BY' Alıntı: Teşekkürler,şuan oynuyorum fakat oyun biraz kastığı için fivem oynamıyorum,sizide yordum Genişletmek için tıklayın ... Ayarları kıs