Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bilgisayarımın son hali aşağıdaki gibidir. Artık her şey tamam sadece bir şeyde kararsız kaldım. GTX 1050 2GB mı yoksa RX 550 4GB mı fiyatları aynı.
rx serisinelaf edende çöp diyeninde bilgisi bir gıdım yoktur rx 560 4gb modeli bile 1050 ti kafa kafaya yarılşırtken burdaki bilgisizleri takınma sen 13 senedir donanım işindeyim güven bana 550 al
GTX fiyatı uygun performansı iyi vakat-i velakin bir süre sonra optimizasyon sorunları ortaya çıkıyor , RX öneririm. GTX ' de 5 yılsa RX ' de 10 yıl garanti diyebilirim saa
Kardeşim cidden şu sisteme 2binden fazla vereceğine 3bine ryzen 3 serisi işlemci ve rx 570 ekran kartlı sistem topla. Şu topladığın sistemle güncel oyunları oynayamazsın fakat benim bahsettiğim sistemle piyasadaki tüm oyunları ultrada açarsın. Hatta ben sana en basitinden topladım 5 dakkada. 3bin bile değil. Arada 500-600 tl fark var ama 2 katı daha fazla performans alırsın. Almışken iyisini al sonra pişman olma