Çözüldü Guest Hesaba 30 Level Sınırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni bir guest hesap açtığımızda arkadaşlarla oynamak istediğimizde 30 level altı hesaplar sebebiyle vs oyunu başlatmıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı yoksa seve seve 30 levele kadar kasmak mı gerekiyor?

Çözüm
Fake Tel number siteleri vardı bi bak istersen sms yolu için
Onları denedim hocam ama fake tel numarası veren siteleri ne facebook ne de twitter kabul etmiyor.

dostum guest olarak girdigin icin oyun o kısma bir kısıtlama getiriyor 30lvl altı misafir oyuncular diger oyuncularla oynayamıyor bunu icin herhangi bir hesabını oyuna baglayabilirsin
Elimdeki hesapları banlattığım için ve hesap açamadığım için gueste yöneldim. Düzenli oyun attığımız takımım var, onlarla devam etmek istediğimde bu 30 level sınırı sıkıntı yaratıyor. Önceden Kuzey Amerika serverında oynayabiliyorduk, hatta guestle girdiğimde onlarla bir iki maç attık sonra iş bu uyarıyı verdi. Bizde anlamadık noldu diye ::)Kuzey Amerikada guestin leveli yükseklerle...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam bunu teknik desteğe açmışsınızda ne alaka anlayamadım? Soru pubg mobile ile ilgili, kim ne anlayacak burada?

ı see you
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum guest olarak girdigin icin oyun o kısma bir kısıtlama getiriyor 30lvl altı misafir oyuncular diger oyuncularla oynayamıyor bunu icin herhangi bir hesabını oyuna baglayabilirsin

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fake Tel number siteleri vardı bi bak istersen sms yolu için
Onları denedim hocam ama fake tel numarası veren siteleri ne facebook ne de twitter kabul etmiyor.

Elimdeki hesapları banlattığım için ve hesap açamadığım için gueste yöneldim. Düzenli oyun attığımız takımım var, onlarla devam etmek istediğimde bu 30 level sınırı sıkıntı yaratıyor. Önceden Kuzey Amerika serverında oynayabiliyorduk, hatta guestle girdiğimde onlarla bir iki maç attık sonra iş bu uyarıyı verdi. Bizde anlamadık noldu diye ::)Kuzey Amerikada guestin leveli yükseklerle oynamasına sınır koymuş anlaşılan. Asya serverınde oynatıyor ama ping çok etkiliyor, bildiğin hareketler 1-2 sn sonra geliyor.

Çözüm
ı see you
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Elimdeki hesapları banlattığım için ve hesap açamadığım için gueste yöneldim. Düzenli oyun attığımız takımım var, onlarla devam etmek istediğimde bu 30 level sınırı sıkıntı yaratıyor. Önceden Kuzey Amerika serverında oynayabiliyorduk, hatta guestle girdiğimde onlarla bir iki maç attık sonra iş bu uyarıyı verdi. Bizde anlamadık noldu diye ::)Kuzey Amerikada guestin leveli yükseklerle oynamasına sınır koymuş anlaşılan. Asya serverınde oynatıyor ama ping çok etkiliyor, bildiğin hareketler 1-2 sn sonra geliyor.
bunun icin gecici mail veren siteler var onlarla hızlı bir şekilde tiwitter a kaydolup oynayabilirsin

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bunun icin gecici mail veren siteler var onlarla hızlı bir şekilde tiwitter a kaydolup oynayabilirsin
Hocam sıkıntı mail değil, sıkıntı: face ve twiterrdan açılan hesaplar(mail ile onaylansada) oyuna girerken tel ilede doğrulatma istemesi. Aşağı yukarı 1-2hesaptan sonra aynı numarayı kabul etmiyorlar. Ücretli onaylı face hesaplarına baktım ama güvenli olacağunı sanmıyorum. Yarın öbür gün face hesabını şifresi değişir,mailinde olnadığından çarında boşa gider. Yani bir çıknaz söz konusu. :)

ı see you
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam sıkıntı mail değil, sıkıntı: face ve twiterrdan açılan hesaplar(mail ile onaylansada) oyuna girerken tel ilede doğrulatma istemesi. Aşağı yukarı 1-2hesaptan sonra aynı numarayı kabul etmiyorlar. Ücretli onaylı face hesaplarına baktım ama güvenli olacağunı sanmıyorum. Yarın öbür gün face hesabını şifresi değişir,mailinde olnadığından çarında boşa gider. Yani bir çıknaz söz konusu. :)
dediğim mail sitelerinde onayı yapabiliyorsun 5 dklıgına sana bi mail.veriyor ve sonra siliniyor bi bak işini kesinlikle görür

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
protechtr
Hacım anlaşamıyoruz galiba. :D
Sorun mailde değil, mail alması kolay zaten. Sorun bu sosyal medya hesaplarını oyunda kullanmaya kalkınca, bu hesapları telefonla doğrulatmak istiyor. O olmayıncada oyuna girmiyor. Her telefon numarasıda birkaç tane hesabı doğrulatıyorsun sonrasında o numarayı daha kabul etmiyor. Fake numaraların olduğu o sitelerdeki numaraları hiç kabul etmiyor,face, instagram o numaraları bloklamış anlaşılan ya da anlıyor.

Guestede 30 level sınırı sorun oluyor.
Buradan soruyorum, o ben 20-30 tane hesap banlattım diyen arkadaşlar bu hesapları nasıl açtı acaba? :)hani aile bireylerinin telefonuna almak istemiyorum, sonuçta onlarda şahsi hesabını kendi numarası ile güven altına almak istediklerinden sonra onlarada sıkıntı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...