☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
öyle be knk <3 aga beSarhoş ayrı yen gen ayrı vurmus hayattakı sansın olsa gerek
5 kişi gazi oldu deseneLisede sigara icerken hoca bizi yakalamıştı tuvalette lise tuvaletlerini bilmeyen yoktur
Neyse 5 kişiyiz sıraya dizdi hoca bize bir tokat atıyo ağzımizdan duman çıkıyo bir tokat ata ata ağzımızdaki bütün dumanı çıkardı adam
Benim ağzımda duman yoktu tabi ben o tokat mevzusundan sıyrılmıştım
öyle be knk <3 aga be
Yok ben o ara sıyrıldım işin icinden5 kişi gazi oldu desene
iyimiş aga işin içinten çıkman verilmiş sadakan varmışYok ben o ara sıyrıldım işin icinden
ettiğin beddua dönüp seni bulmuş5-10 sene once yine ramazan ayiydi. Yazlikta pide almak icin arabayla firina gidiyordum. Yanimdan yuruyerek sarhos bir adam gecti. Nasil icten beddua etmissem donuste yine o adami gordum. Ama yol kenarindaki atik su kanalina dusmus. Sirt ustu yatmis sarki soyluyordu. Ne gulmustum ya
Ben dusmedim. Sarhos adam dusmustuettiğin beddua dönüp seni bulmuş
Kaçın Beyler5-10 sene once yine ramazan ayiydi. Yazlikta pide almak icin arabayla firina gidiyordum. Yanimdan yuruyerek sarhos bir adam gecti. Nasil icten beddua etmissem donuste yine o adami gordum. Ama yol kenarindaki atik su kanalina dusmus. Sirt ustu yatmis sarki soyluyordu. Ne gulmustum ya
Karşılaştığın için demiştim :dBen dusmedim. Sarhos adam dusmustu
painterk izleArkadaşlar Son 2 3 Haftadır Neredeyse Hiç Gülmedim Komik Anılarınız Varsa Anlatında Gülelim Biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?