Güldürmek İçin Anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Lisede sigara icerken hoca bizi yakalamıştı tuvalette lise tuvaletlerini bilmeyen yoktur
Neyse 5 kişiyiz sıraya dizdi hoca bize bir tokat atıyo ağzımizdan duman çıkıyo bir tokat ata ata ağzımızdaki bütün dumanı çıkardı adam
Benim ağzımda duman yoktu tabi ben o tokat mevzusundan sıyrılmıştım:D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lisede sigara icerken hoca bizi yakalamıştı tuvalette lise tuvaletlerini bilmeyen yoktur
Neyse 5 kişiyiz sıraya dizdi hoca bize bir tokat atıyo ağzımizdan duman çıkıyo bir tokat ata ata ağzımızdaki bütün dumanı çıkardı adam
Benim ağzımda duman yoktu tabi ben o tokat mevzusundan sıyrılmıştım:D
5 kişi gazi oldu desene :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
5-10 sene once yine ramazan ayiydi. Yazlikta pide almak icin arabayla firina gidiyordum. Yanimdan yuruyerek sarhos bir adam gecti. Nasil icten beddua etmissem donuste yine o adami gordum. Ama yol kenarindaki atik su kanalina dusmus. Sirt ustu yatmis sarki soyluyordu. Ne gulmustum ya :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
5-10 sene once yine ramazan ayiydi. Yazlikta pide almak icin arabayla firina gidiyordum. Yanimdan yuruyerek sarhos bir adam gecti. Nasil icten beddua etmissem donuste yine o adami gordum. Ama yol kenarindaki atik su kanalina dusmus. Sirt ustu yatmis sarki soyluyordu. Ne gulmustum ya :)
ettiğin beddua dönüp seni bulmuş :D

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Küçükken marketten alır torpilleri parkta falan sağ sola atardık o gün 3 kafadar aldık 5 kutu torpili aldık bakkal bize bu kadar torpille nereyi uçurcaksınız demişti parasıyla değilmi deydim neyse çıktık bakkaldan yakınlarda bir market vardı içine torpili attık kaçtık güvenlik kameralarından bizi buldular valla hepimizi o gün kapıdan tek tek almışlardı babamı falan çagırdılar izliyoruz yaptığımız haltı film seyreder gibi market sahibide tanıdık yani bizi öylelikle rahat bulmuş adam sizi ben mi ceza vereyim yoks polise mi vereyim dedi biz böyle feryat figan hüngür hüngür ağlıyoruz ALLAH tan market sahibi iyi insandan saldı bizi asıl macera şimdi başlıyodu benim için marketten çıktık babamın bir bakısı var bana bişey yapmadan eve geldik babam beni bir odaya çekti anneme şu süpürgeyi ver odanın kapısınıda dısardan kitle dedi kemeri çıkardı ben biliyom cumanın gelisi perşemden belli odada bir smack down yasadık bi güzel dayağımızı yedik sonra odadan çıktım birde annem güzel dövmüstü o gün agrılarımamı yanayım hastanelik olmadığımamı dua edeyim bilemedim 1 hafta sırf kemere karşı bakış açım degişti okula giderken bile kemer takmamıştım

Buda böyle bir anımız :D :D ❤❤✅✅

Üye
8 HİZMET YILI
Yıllar önce köydetiz tüm aile beraber tabi denize gidicez sabah erken uyandık tüm aile dediğim 20 kişi vardır sabah baya erken uyandık hazırlandı 3 4 araba bindik denize gittik akşama kadar eğlendik dönünce uzandı yatağa aynı yatağa yatınca kuzenlerle bizimkiler yanlış anlamıştı baya uyanmıştım kuzenlerim erkek yanlış anlaşılmasın
Post automatically merged:

Buda böyle anım

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Birgün arkadaşın tofaşı ile arabayı sanayiye götürcez sanayide 7-8 km var arabanın tek sıkıntısı frenlerin tutmaması :D arabayı el freni çeke çeke durduruyoruz neyse çevre yoluna çıktık arkadaş 80 100 gidiyoz frensiz arabada ALLAH a emanet önümüzde kamyonlar şerit degistiriyo sanayinin girisine vardık yavaslamıyoda son gaz gidiyo el frenini bir çektim araba 1 kere 365 derece döndü geri yola oturdu araba :D bakti bana ne yapıyon oglum dedi
Dedim ya pacadan sızdırcam yada g#t:u muze pamuk tıkayacaklar dedim adam gibi kullan şu arabayı dedim sanayiye vardık hidrolik kalmamış araba 2 bidon yağ gitmisti
❤❤✅✅

Ben ne çektiysem şu arkadaşın arabadan çekmişimdir

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kız arkadaşımı köydeki boş eve atmıştım
Kıza çay çorba yemek bile yapmıştım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
O zamanlar 14 bilemedin 15 yaşındayım. Abim ve büyük kuzenlerle köydeyiz. Köy Sinop, Ayancık, Tepecik Köyü. Sözde domuz avına çıkıyoruz vuracağımız yokta. 6 kişi rahmetli dedemin, dobloya biniyoruz, arabayı ben kullanıyorum. Sağolsun dedem küçük yaşta öğretti araba kullanmayı.Benim yanımda önde kuzen oturuyor elinde bir tüfek. Arkada 3 kişi sağda solda kuzenler, ortada abim var, abimin elinde dedemin tüfeği var çifte kırma. Bagajda da yaşıtım bir kuzenim var, doblo bagajı büyük biliyorsunuz. Köyün yollar taş toprak tabi doğru düzgün bir yol yok. Uçurumun kenarında ilerlerken hoplaya zıplaya arabanın içinde güüüüüm diye patlama. Asıldı frene durduk. Benim kulaklar felç nasıl çınlıyor başka hiç bir ses duymuyorum. Çınlama hafif azaldı arkamıza döndük herkes ortada oturan abime bakıyor. Yanımki kuzenim dedi nooldu Ahmet. Abim şaşkın patladı abi dedi. Kısa süren bir sessizlik ardından kahkahalar patladı. Abim tüfeği tavana dikmiş, emniyeti zaten bozuk, parmak tetikte araba zıplayınca gümlemiş.Tavanda 4 cm delik. Gökyüzü gözüküyor. Neyse eve döndük. Bunlar sabah erkenden kimse uyanmadan Ayancığa sanayiye gittiler. Kimse öğrenmeden tavanı kapattıracaklar. Halledip döndüler içeriden siyah yuvarlak bir kapak takmışlar üstüne bende bakmadım kaç sene geçti. Aradan 3 4 sene geçti içteki kapak düşmüş. Dedem bunu fark etmiş bana diyo ki oğlum arka tavandaki ışık düşmüş orası delik olmuş canım dedem vefat etti olayı anlatmadık adama. Geri kalan aile üyeleri de o sene öğrenmedi meseleyi aylar sonra anlattık herkes güldü halimize. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. :) bu da böyle bir anımdır. Atladığım yanlış yazdığım yerler varsa affola. Hayırlı Ramazanlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
dostum gülemiyoruz ki gülsek anlatıcaz bişelerde olmuyo işte

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben daha yeni yürümeyi öğrenmişken bizde yuvarlak bir halı vardı hep halının yanında daire şeklinden çıkmadan koşardım bir gün aralıksız baya koşmuşum en sonunda başım dönüp sehbanın köşesine çarpmışım :D

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hiçbir Anım Boş Hayat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...