Güldürmek İçin Anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selam , hemen bi tane anlatayim insallah komik gelir..
Birgun arkadasimla bizim eve gidiyorduk evimiz mustakildi agacli magacli girisi , arkasida sanarsin tinercileri vs mekani gibi :) neyse tam merdienden adimimizi attik tik polis gemcler gelin bi dk. Neyse kimliklerimizi verdik aradilar üstümüzü polislerde genc bizden genc :) bakti bisey yok cikardik herseyi cepten , arladasimin cebinden sigara paketi cikti neyse onlarda paket icinide kontrol ediyorya hani zulu var mi hesabi ,polia bi bakti paket boş , arkadasima diyoki e bu booş arladasimda diyo ee at ozaman ben dayanamadim güldüm orda zaten arkadasiminda sigarasinin bittigindem haberi yok oyle tasimis cebinde o ayri komik, e bu booşs e at ozaman demesi ayri komikti.. sonra annem kapiyi acti noluyor dedi , dedik anne oyle kontrol ediyirlar sonra olay bitti :)) iyi geceler isterseniz daha var , saygilar
:) :) güzelmş istese aklına gelmez polisi o şekilde bozmak

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk araba tecrübemdi yaş 5 torosumuz vardı ayağım pedala tam basamıyordu bile 3 kez istop ettirdikten sonra öyle bir şamar yedim ki dominik torrettoya döndüm bir anda

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
kız arkadaşım buluşmaya felan gidiyorduk işte arkadaşımda yanıma gelmişti teselli etmek için sevgiliminde kız arkadaşı gelmişti teselli etmesi için işte metrodan indik felan bi parkta buluşacaktık bende sitres dağtıtmak için oturdum masaya masadada bok var mış farketmedim o heyacanla ve stresle sonra işte kızın gelmesine 5 dk felan kaldı arkadaşım güldü hıkır hıkır niye gülüyorsun az ciddi ol kız gelcek fln knk boka oturdun kokusunu duyan parktan gidiyordu işte koşarak gittim mendil aldım sildim
bugün de güldük çok şükür be
Post automatically merged:

kanka niye böle bir şey yaptın ki zömcxvzvz
knk ben de bilmiyorum bi de 7 yaş anca varımdır hhahaha

kanka niye böle bir şey yaptın ki zömcxvzvz
knk ben de bilmiyorum bi de 7 yaş anca varımdır hhahaha

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
doğum günümde otobüse binerken iett kartımı okuttuktan sonra cihaz "doğum gününüz kutlu olsun" şeklinde sesli yanıt verdi ben de hafif sırıtarak cihaza "teşekkür ederim sizin de" dedim

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
oğuzhan ugur anılarını izle iii dir

arkadaş köyde yaylada çavuş tokatlarken halasına yakalanmış rize şivesiyle dinlemen lazımdı :)

Son düzenleme:
FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selam , hemen bi tane anlatayim insallah komik gelir..
Birgun arkadasimla bizim eve gidiyorduk evimiz mustakildi agacli magacli girisi , arkasida sanarsin tinercileri vs mekani gibi :) neyse tam merdienden adimimizi attik tik polis gemcler gelin bi dk. Neyse kimliklerimizi verdik aradilar üstümüzü polislerde genc bizden genc :) bakti bisey yok cikardik herseyi cepten , arladasimin cebinden sigara paketi cikti neyse onlarda paket icinide kontrol ediyorya hani zulu var mi hesabi ,polia bi bakti paket boş , arkadasima diyoki e bu booş arladasimda diyo ee at ozaman ben dayanamadim güldüm orda zaten arkadasiminda sigarasinin bittigindem haberi yok oyle tasimis cebinde o ayri komik, e bu booşs e at ozaman demesi ayri komikti.. sonra annem kapiyi acti noluyor dedi , dedik anne oyle kontrol ediyirlar sonra olay bitti :)) iyi geceler isterseniz daha var , saygilar

:) buna çok güldüm kanka

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Universiteyi kibrista bitirmistim. Bir arkadasin evinde oturmus iciyorduk. Birden gozumuze futbol topu carpti. Gelin top oynayalim sokakta dedi bir arkadasa. 7-8 kisi gecenin 4unde sokaga indik. Icimizden birisi topa bir sokak lambasina carpti top. Titresimden lambanin camlari paramparca oldu. Vahsi yasam belgesellerindeki yavru ceylanlar gibi hepimiz hareketsiz kalip saga sola bakinmaya basladik. Birisi poliiisss diye bagirdi. Kandirdim sizi diye sonradan itiraf etti :) kostur kostur 7-8 kisi arkadasin evine daldik. Butun herkes yerlere kapaklanmis sanki bombardiman varmiscasina. Sesten sikayetci olanlar gercekten de polisi arayip sikayet etmisler. Olaydan yarim saat sonra yerden kalkti herkes :) ey gidi gunler :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bugün spordan çıkmış, saç baş dağılmış, fena kondisyon yapmış halde terli terli eve ilerliyorum.. karşımda 5 bomba sarışın abla geliyor, ellerinde bir çocuk. ufaklık beni görünce duraksadı, ellerini uzattı. yaklaştıkça kulaklığı çıkardım, gülümseyerek selam verdim. birden bana doğru adımlar atmaya başlayınca şaşırdım.. hani tipim de takdire şayan değil an itibariyle. her neyse dokunmak istemedim spordan yeni çıktığım için, belirttim ablalara. gülümsedi kucakladı bebeği. bebiş ağlamaya başlayınca güldüler, annesi de kısa ya, size benzetti sanırım dedi bir sarışın abla. o an gülsem mi ağlasam mı pek bilemedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...