GÜNCELLEME NOTLARI(1.3b):
1-Eski Renge Geri Dönüldü.
2- Kullanıcılarımız Tarafından Tespit Edilen CPU Leak Büyük Oranda Azaldı/Çözüldü.
3-WallHack'in Kalitesi Düşürüldü Fakat Bu Fedakarlıka Beraber FPS Yükseldi!
4-Her Seferinde İlk Oyunu Açma Gereksinimi Kaldırıldı. Eski Hale geri Dönüldü.
5-Eski Versiyona Girişler Kapatıldı.
6-TriggerBot Daha İnsansı Yapıldı.
Not: Hala Oyun İçi Menü Eklenmedi...
------------------------
GÜNCELLEME NOTLARI(1.1 FIX):
1- "2" Takımın da Aynı Renk Görünme Sorunsalı Düzeltildi. Artık %100 Sizin Takımınız Görünmüyor.
2- Oyuna Girerken Çeşitli Çalışmama Hataları Düzeltildi.
3- Eski Loader Sistemine Geri Dönüldü. Eskisi Gibi Oldu.
3- Daha Fazla FPS İçin Karşı Takımın Rengi Daha Az Kod Gerektiren Renk İle Değiştirildi.
Artık Bundan Sonra Çıkacak Versiyonlarda Eski Versiyonlar Çalışmaz Hale Gelecek. Her hangi bir şikayet vb. Olduğunda Program Uzaktan Devre Dışı Bırakılabilecek...
Not: Hala Oyun İçi Menü Eklenmedi...
-------------------------
GÜNCELLEME NOTLARI(1.0g):
1-Hile Yeni Güncelleme İçin Ayarlandı.
2- CS:GO Açılmadan Inject Yapma Sorunu Giderildi.
3-Artık WallHack Hariç Bütün Hileler Tuş Kontrolü İle Açılıyor.
4-Bunny Askıya Alındı.
5-TriggerBot Eklendi.
6-Artık ProcessContol Daha Sağlam Olduğu İçin Inject Delay Düşürüldü.
7-VAMemory'den Kurtulundu. Artık Hile Tek Başına Çalışıyor!
8-FPS Sorunu Büyük Ölçüde Giderildi. Artık FPS'iniz Daha Yüksek!
9-Kendi Takımınız Artık WallHack'da Gözükmeyecek. Bu FPS Artışı İçin Yapıldı...
NOT: Hala Oyun İçi Menü Eklenmedi...
---------------------------
GÜNCELLEME NOTLARI(0.5c):
1-Hile Yeni Güncelleme İçin Ayarlandı.
2-Baştaki ""csgo Not Running!"" Hatası Çözüldü.
3-AntiFlash'de Bazen Çalışmama Sorunu Düzeldi.
4-Hilede Bunny var Fakat Sorunlu. Şimdilik Rastgele Çalışıyor.
Vaktim Olunca Güncelleyeceğim.
5-Inject Delay 30 saniye Olarak Sabitlendi.
6-Hileyi Baştan Yazdım Diğer Projede Hata Çıktı. O Yüzden Menü Biraz Değişti.
NOT: Hala Oyun İçi Menü Eklenmedi...
----------------------------
GÜNCELLEME NOTLARI(0.3b):
1-Bilgisayarı Yavaş Olanlar İçin:
*İnject Timeout Süresi Arttırıldı (Oyun İçi Donma ve Atmayı Çözer)
*WallHack Takım İçi Glow Azaltıldı (Oyun İçi Perfromans Arttırır)
2-AntiFlash İçin Flashın Süresi ve Ekrandaki Beyaz Işığı Sıfırlandı
3-Loaderda Artık Steam Başka Yerde Olduğunda Oluşan Hata Giderildi
(Artık Eğer Steam Başka Yerde İse Hile Atmicak ve Kırmızı Bir Şekilde
Manuel Moda Geçicek. Yani İlk CS:GO yu kendiniz açın, ardından hile kendisi Load Olucak)
4-Inject Delay Arttırıldı.
5-Oyundan Atma Düzeltildi
6-Hile Sürümü 0.1b'den 0.3b'ye çıkmış oldu.
NOT: Oyun içi GUI Hala Eklenmedi...
Hafta sonu hileye bir iki özellik daha eklemeye çalışacağım. nader11 den de VacNET Cleanerin nereleri temizlediğini öğrenirsem hileye onu da eklerimhelal olsun kendi hileni tek basına daha hızlı güncelledin koskoca forumun takip ettigi hile piyasada yokeline saglık
Externalde sürüyor. Tek başıma yazıyorum. Kitlenme derken kafaya kitlenme diyorsan o en zoru. Aimbotu da yaparsam işte siz nereye bakarsanız bakın amada doğru baktığınızda mermi kafasına gidecek gibi belli eden yapabilirim. Ama Normal GUI (xCSGO gibi oyun içi değil) yaptığımda Trigger ekleyeceğim. Şu anda external olduğu için oyun pencere modunda çalışan radar ve recoil crosshair (mermiye doğru giden cross) yapmaya çalışıyorum. Externalde d3d hook yaptıramıyorum. Internalle de aram iyi değil ve external daha güvenli bence...aim bot ve kitlenme eklermisin ??
Şu anda öyle bir şikayet yok. Ama Hileyi Kullanırken Kendi Sorumluluğunu Üzerine Alırsın. (xCSGO gibi). VACNET diye bir yazım var. Orayı okursan şu sıralardaki ban olayı ile alakalı bilgi edinmiş olursun. Link Burda => LinkŞimdi bu hileyi kullanırsak yeni gelen güncellemede ban riskimiz yok mu artık ? ( ower watch hariç )
Yüzde veremem nasıl vereyim. Bunun için 10-100 kişide falan denenip öyşe hesaplamak lazım. Ama daha ban yiyen duymadım, görmedim. Varsa belirtsin...Bu Hileyi Kullanırsak Ban Yeme Şansımız % Kaç
Antivirüsün varsa kapa windows defenderı da bir süre devre dışı bırak. Anlamadığım bir şekilde yüklediğim site ile alakalı mıdır nedir insanlar bu sorunu yaşamaya başladılarprogramı indirdğimde arşiv bulunamadı hatası veriyor sorun nedir
aftasonu yapacağım güncellemede rae olarak yüklemicem. Sorun o zaman belli olur...selamlar elinize emegınıze saglık usta hıle acılmıyor rar ı cıkaramıyorum forumun xcgo da hemen cırabılıyodum ara dosyasını bunda cıkaramadım neden acaba ıyı calısmalar
Yeni vac net öper bu hileyi glow esp çok tehlikeli oto ss çekiyorlar ban yememe şansın yok yeni vac sistemi senin sandığın gibi direk vac gibi 24 saat içinde ban atmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?